Höjdstudier började i Afyon Karakuyu Railway Tunnels

Utjämningsarbeten startade i Afyons karaktärs järnvägstunnlar
Utjämningsarbeten startade i Afyons karaktärs järnvägstunnlar

Det sjunde regiondirektoratet TCDD inledde arbetet med att sänka nivån på tunneln i Afyon-Karakuyu-linjen med Ballast Sieving Machine för att öka mättoleransen i tunnlar och för att göra den lämplig för elektrifieringsmätare och öka höjden inuti tunneln.


Den 7: e regionala direktören Adem Sivri besökte tunnelns screeningstudierna genom att göra auto- och fotgängsundersökningar mellan den tekniska delegationen och Tınaztepe-Kocatepe stationer. Sivri, som fick information från järnvägsunderhållsteamen, betonade först säkerhetsprincipen.

I studierna syftar det till att minska höjden i tunnlarna med hjälp av ballastsiktmaskin och ballastregulatormaskin.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


Var den första att kommentera

Yorumlar