Upptäcktsundersökning i Çorlu-tågolycka efter två år

Intensiv utredning i fallet med korlugtågolyckor efter årspaus
Intensiv utredning i fallet med korlugtågolyckor efter årspaus

Upptäcktundersökning efter 2 år i Corlu tågolycksfall; Efter två år angående tågkatastrofen i Tekirdag's Çorlu-distrikt den 8 juli 2018, där 7 personer, varav 25 barn, dog, genomförde en expertdelegation en utforskande utredning på platsen. Ett gräl mellan gendarmeriet och familjerna som inte fick komma in i området.

Istanbul från Uzunköprü-distriktet Edirne HalkalıPassagerartåget, som hade 362 passagerare och 6 personer att åka till Tekirdağ, spårades av nära Sarılar Mahallesi i Çorlu-distriktet Tekirdağ den 8 juli 2018. 7 barn, 25 personer dog i olyckan och 328 personer skadades.

Vid den femte utfrågningen av fallet med 25 tilltalade i tågolyckan där 340 människor förlorade sina liv och 4 personer skadades i Çorlu-distriktet Tekirdağ den 25 juni beslutades att utforska var massakern ägde rum.

Efter att domstolens styrelse beslutat att utforska platsen vid platsen vid den 5: e förhandlingen genomförde delegationen utforskningsarbete nära Sarılar Mahallesi där olyckan inträffade idag. Domstolskommittén och expertgruppen bestående av sju personer anlände till olycksplatsen med den ledningslinje som TCDD använde från Çorlu tågstation. Undersökningen av domstolen och experten i regionen tog ungefär två timmar.

Familjerna välkomnade expeditionen, som kom med tåg, med parollen "Rätt, lag, rättvisa", "Mord, inte olycka" och reagerade.

När familjerna som förlorade sina släktingar i olyckan inte togs in i åskådningsområdet, fanns det en ras mellan familjerna och gendarmeriet. Delegationen lämnade efter att ha avslutat sitt arbete i regionen.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar