Vägtest av National Electric Train Set börjar i slutet av augusti

fabrikstest av den nationella elektriska tåguppsättningen startade
fabrikstest av den nationella elektriska tåguppsättningen startade

Turkiets första inhemska design- och produktionsprocess av den nationella elektriska tåguppsättningen avslutades. Med ceremonin i Sakarya TÜVASAŞ började fabrikstester av tåget, som sattes på spåren. Industri- och teknikminister Mustafa Varank uttalade att fabrikstesterna för det nationella elektriska tåget har börjat och sa: ”Nationella tåguppsättningar kommer att gå in i vår nation under året enligt testtillståndet. Nästa mål är att producera High Speed ​​Train-apparater som överstiger 200 kilometer i timmen lokalt och nationellt. ” sa.


Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu konstaterade att det inhemska och nationella elektriska tåget kommer att läggas på rälsen i slutet av året, "Vi kommer att starta persontransporter på kort tid." använde uttrycket.

Turkey Wagon Industry AŞ (TÜVASAŞ) lokala och nationella resurser för att designa och tillverka kompletta fabrikstester av de inhemska elektriska tågen, inleddes med en ceremoni som hölls i Sakarya. Programmet, industri- och teknikminister Mustafa Varank, transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, Sakarya guvernör Cetin Oktay trottoar, vice minister Mehmet Fatih Kacar, TÜVASAŞ Inc. General Manager Ilhan Kocaarslan och Republiken Turkiets statsbanor (TCDD) Generaldirektör Ali Ihsan lämpligt med deltagandet Det utfördes.

DOMESTISK OCH NATIONELL ELEKTRÄNG

Minister Varank sade i sitt tal vid ceremonin att testen på det nationella elektriska tåget började idag, ”Enligt testtillståndet kommer nationella tåguppsättningar att gå in i vår nation under året. Nästa mål är att producera High Speed ​​Train-apparater som överstiger 200 kilometer lokalt och nationellt. De kompetenser som erhållits i det nationella eltågprojektet kommer att göra saker mycket lättare för utvecklingen av höghastighetståget. ” talade i formen.

VÄGTESTER AUGUSTI

Påpekade att efter fabrikstesterna kommer vägtester att utföras på inhemska och nationella elektriska tåg i slutet av augusti, sa Varank: "Vårt tåg har varit på spåren i slutet av maj, och fabrikstester startas idag." sa.

Stolt bord

Varank påpekade att det nationella elektriska tåget är en bild av stolthet i alla avseenden. Varank sade: ”Tack vare aluminiumkroppsproduktionen, målning och sandblästringsanläggningar som sattes i drift förra året har vi nått denna nivå idag. Det här tåget, som är designat för intercity-resor, kan produceras till 20 procent mer överkomliga kostnader än dess importerade motsvarigheter. Men ännu viktigare, det som gör oss väldigt glada är den höga lokaliseringsgraden som uppnås. En enorm synergi har uppnåtts med leverantörerna. ” finns i beskrivningen.

ÅRSMARKNADSVOLUM 160 miljarder euro

Minister Varank förklarade att den årliga marknadsvolymen för järnvägssektorn är cirka 160 miljarder euro, sade minister Varank: ”Vi strävar efter att göra vårt land till en global aktör inom denna sektor, som förväntas växa snabbt under den kommande perioden. De kommande tio åren kommer vi att spendera 10 miljarder euro på järnvägssystem. ” använde uttrycket.

STÖD TILL STÅLSYSTEM

Varank sade att de tillhandahåller och kommer att fortsätta att erbjuda ett seriöst stöd till järnvägssektorssektorn och sade: ”Under 2015 lanserade vi den första nationella lokationen för elektrisk manöver som utvecklats av TCDD och dess anslutna företag till TÜBİTAK-institut. Således har vi helt eliminerat vårt lands beroende av utomlands i manöverlokomotiv. ” han talade.

RAIL TRANSPORTATION TECHNOLOGIES INSTITUTE

Minister Varank uppgav att de syftade till att införa den första nationella dispositionen med 2017 kilowatt med ett annat projekt som lanserades i oktober 5000, genom att inrätta Rail Transport Technologies Institute i samarbete med TÜBİTAK och TCDD och sedan utveckla teknologier som möter deras egna behov. Han sa att bli ett land som exporterar teknik.

COVID-19 UTBROTT

Han pekade på kampen mot Covid-19-utbrottet och sade Varank: ”Projekt som inspirerar och lockar oss inom områdena diagnostiska kit, vaccination och medicin fortsätter. Vi har fabriker öppnade även under epidemitiden och företagare som tappert bedriver nya företag. ” han talade.

PÅ Järnvägen i slutet av året

Transport- och infrastrukturminister Karaismailoğlu sa att i slutet av detta år kommer inrikes och nationellt elektriskt tåg att läggas på spåren, ”Vi kommer att starta persontransporter på kort tid. Vi är fast beslutna att fortsätta vårt steg framåt med produktion av våra inhemska och nationella fordon inom järnvägsteknik. Vårt mål är att bli Turkiets järnvägssystem är ett viktigt verktyg i produktionscentra. " han talade.

NAVIGATORSÄKERHET I FRAMTIDEN

Karaismailoğlu förklarade att inhemska och nationella tågsatser produceras med en driftshastighet på 160 kilometer i timmen och en konstruktionshastighet på 176 kilometer. ”Det har egenskaperna att uppfylla kraven och förväntningarna på högsta nivå när det gäller passagerarnas tillfredsställelse och komfort, särskilt när det gäller navigeringens säkerhet. Den totala sittkapaciteten för en uppsättning av 5 fordon är 324, varav två är reserverade för funktionshindrade passagerare. ” sa.

160 KILOMETER / HASTIGHET

De första testerna av tåget i Sakarya, vägförsök kommer att börja i augusti. ASELSAN tillverkade kontinuitetskomponenten med styrsystemet för tåget med en kapacitet på 324 passagerare. Det nationella elektriska tåget kommer att kunna nå 160 kilometer i timmen.

Nationell ceremoni för lansering av elektriskt tåg

Svar på frågor om nationellt elektriskt tåg

Nationellt elektriskt tågsats med 5 fordon har en kapacitet på 324 passagerare. Två av dessa är för funktionshindrade passagerare. Energiförbrukningen i vår tåguppsättning är 6 KW / timme per km. Den förbrukar 20 procent mindre energi än liknande tåguppsättningar. För detaljer Klicka här...
Turkey Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) producerad av National Electric Train Factory Test Kit Ceremony, företaget Sakarya, hölls på fabriken i Adapazari. Den lokala frekvensen för prototypuppsättningarna är 60 procent. När de nationella elektriska tåguppsättningarna startar massproduktion kommer de att produceras med 80 procent lokalitet. För detaljer Klicka här...
National Electric Train Set, som också är tänkt att exporteras till EU-länderna år 2023, tillverkat av TÜRASAŞ, designades och tillverkades i TSI-standarder. Vårt nationella tåg kommer att användas på alla elektriska linjer för konventionell persontransport. Dessutom är tåghastigheten, som kan integreras i förortssystem, från 160 km / h. 200 km / htogs bort till. För tågens tekniska specifikationer Klicka här...
National Electric Train Set, som också är tänkt att exporteras till EU-länderna år 2023, tillverkat av TÜRASAŞ, designades och tillverkades i TSI-standarder. Tågets hastighet är från 160 km / h. 200 km / htogs bort till. För tågens tekniska specifikationer Klicka här...
National Electric Train Set, som också är tänkt att exporteras till EU-länderna år 2023, tillverkat av TÜRASAŞ, designades och tillverkades i TSI-standarder. Tågets hastighet ökades från 160 km / h till 200 km / h. För tågens tekniska specifikationer Klicka här...
Gick betydande framsteg för den inhemska produktionen av kritisk teknik och nationella försvarsindustrier i olika sektorer inklusive Turkiet, och beslutet i denna fråga förstärktes ytterligare med det årliga investeringsprogrammet 2020. Besluten om projektet ”National Electric Train Set” som ingår i programmet utgör ett anmärkningsvärt exempel på detta. Programmet, som inledde en ny tid i fråga om lokalitet och nationalitet inom järnvägstransportsystem, kommer att ta ytterligare framsteg inom områden som att stödja den inhemska industrin, minska den tekniska kompetensen inom de områden som behövs, minska utländskt beroende och uppnå allvarliga ekonomiska vinster.


Det nationella elektriska tåget, som sattes på spåren av TÜRASAŞ den 29 juni 2020, designades om för att nå en hastighet på 200 km / h. För detaljer Klicka här...Ladda Mer

Var den första att kommentera

Yorumlar