UKOME överför 6 tusen nya taxibilar till underkommissionen

ukome överförde tusen nya taxibilar till underkommissionen
ukome överförde tusen nya taxibilar till underkommissionen

Vid UKOME-mötet, där Istanbuls transportproblem diskuterades, skjuts uppgiften, som erbjöd 6 tusen ökningar i antalet taxor i staden, till ett senare datum med majoriteten av rösterna som skulle diskuteras i underutskottet. Under mötet skickades också förslaget att förvandla minibusserna till en gul taxi till underutskottet för att diskutera vid ett senare tillfälle. Istanbulkart-erbjudandet accepterades för turister.


I Istanbul Metropolitan Municipality (İBB) President Ekrem İmamoğlu diskuterades vid mötet att de "6 nya taxiprojekten", Transportation Coordination Center (UKOME), som nyligen togs upp på dagordningen och väckte stor allmän uppmärksamhet. Under ordförandeskapet för IMM: s generalsekreterare Yavuz Erkut, mötet som hölls i Istanbul Congress Center, vice generalsekreterare för transport, Orhan Demir, transportchef Utku Cihan, ministeriet för försvarsministerium, miljö- och urbaniseringsministeriet, transportministeriet, 39 distriktskommuner och flera handlare och Representanter för förarrummet deltog.

Enligt "förslaget till arrangemang av taxitrafik" som hänvisas till den tekniska rapporten som utarbetats av direktoratet för allmänna kommunikationstjänster och Istanbuls tekniska universitet planeras antalet taxibilar i Istanbul öka till 40 tusen.

DEN SISTA TAXI-PLATTEN TILLHANDlades I ISTANBUL 1990
Orhan Demir, vice generalsekreterare för IMM, som ansvarar för transport, talade i det avsnitt där förslaget diskuterades. Demir fortsatte sina ord på följande sätt:

”Den sista taxin till Istanbul gavs 1990. Sedan dess har befolkningen i Istanbul ökat från 7 miljoner till 16 miljoner. Så han hittar ett taxiproblem i Istanbul. Jag tror helhjärtat att det finns ett taxiproblem uttryckt av alla talare. Vi vet alla detta; men det handlar inte om vem som ska driva taxibilar som talas idag. Vi försöker bara bestämma antalet. Med tanke på antalet taxibilar per befolkning i andra länder är denna takt mycket låg i Istanbul. Medan två eller tre taxibilar per person faller i London, Paris, Berlin, faller 1.2 taxi i Istanbul. Av den anledningen har vi piratproblemet, vilket är ett problem för oss alla. Vi kommer att lösa piratproblemet med ökningen av antalet taxibilar. ”

VÅRA MÅL ÄR SÄKERHETEN FÖR KÖRARE OCH PASSAGERAR

Efter deltagarnas kommentarer sa Demir: ”Den pandemiprocess vi upplever är en process som utlöser taxiförfarandet. Han sa att under den pandemiska perioden, transporterade sig till individuell transport i en takt på 10 procent, medborgaren använde sin personliga bil eller taxi i stället för kollektivtrafik. Demir fortsatte sina utvärderingar med följande ord:

”Som vår president redan har sagt, är det ett steg som vidtas för att se till att den offentliga tjänsten tillhandahålls till en högre standard och mer säkert. Medan man fastställde avstånd i kollektivtrafiken definierades man som förare plus 3 personer. I det lilla området du tittar på, alla andas luft. Målet är att skapa en Istanbul-taxi som säkerställer säkerheten för både förare och passagerare. Vi känner taxibilarna med namnen på städerna. Vi har inte varit där än.

Förslaget om antalet taxibilar uppskjuts till ett senare datum för att diskuteras igen med majoriteten av rösterna.

TRANSFORMATIONEN AV MINIBUS OCH TAXI FYLLT TILL TAXI är försenad

Återigen, enligt artikeln i samma erbjudande, skjuts förslaget att omvandla minibusserna till gula taxibilar till ett senare datum för att diskutera med majoriteten av rösterna. Förslaget föreslog att 750 minibussar och 250 taxibussbussar omvandlas till en taxi.

TOURISTISK ISTANBULCARD ERBJUDANDE accepteras

Enligt ett annat erbjudande som lämnats av direktoratet för kollektivtrafik kommer Istanbulkart att ges ut för turister som besöker Istanbul. Projektet, som också hör till president Imamoglu löften, kommer att erbjuda möjligheten till ett kort för turister som besöker staden, från en till 15 dagar.Var den första att kommentera

Yorumlar