Tre ministrar i cockpiten i flygfästningen A400 M plan

flyger över cockpiten på det flygande slottet am ucag
flyger över cockpiten på det flygande slottet am ucag

Vår transport- och infrastrukturminister, Adil Karaismailoğlu, åkte till Kayseri med minister för försvar, Hulusi Akar, industri- och teknikminister Mustafa Varank för att delta i olika program.

Granskning i cockpiten på "flygslottet"


Minister för försvarsminister Hulusi Akar, industri- och teknikminister Mustafa Varank, transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu undersökte underhålls- och eftermonteringsverksamheten för A400 M-flygplanet, som beskrivs som ett "flygande slott".

Besök på Aspilsan

Minister Akar och Varank besökte tillsammans med vår minister Adil Karaismailoğlu ASPİLSAN Energy Industry and Trade Inc. Under besöket gav Aspilsan General Manager Ferhat Özsay information till ministrarna. AK-partiets Kayseri-suppleanter och borgmästare Memduh Büyükkılıç och TOBB: s president Rifat Hisarcıklıoğlu deltog också i programmet.

Besök i Kayseri Governorship

Inom ramen för Kayseri-programmen besökte ministrarnas delegation guvernören i Kayseri och fick information från guvernör Şehmus Günaydın.

Minister Karaismailoğlu uppgav att höghastighetståget kommer att besöka Kayseri efter att investeringsprogrammet har slutförts under besöket.

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu uppgav att de hade möjlighet att omvärdera projekten över Kayseri idag och att de kommer att göra nödvändiga instruktioner och uppföljningar för att slutföra de pågående projekten så snart som möjligt.

Karaismailoğlu, "Vi kommer också att föra Kayseri med höghastighetståget"

Karaismailoğlu säger att transport- och infrastrukturinvesteringar i Kayseri kommer att fortsätta utan att bromsa ner. ”Som tidigare kommer vi att ha värdefulla tjänster till Kayseri från och med nu.
Vi kommer alltid att komma till projekt som passar Kayseri under ledning av vår president. Vi kommer att anbuda Kayseri-spårvagnen så snart som möjligt. I år börjar arbetena, vi avslutar dem på kort tid och presenterar dem för Kayseris tjänst.

Projektet för Kayseri Airport Terminal är över, vi planerar att lägga in det i investeringsprogrammet och börja bygga i år. Det kommer att vara en terminal värd Kayseri.

Turkiet har ett stort språng över järnvägen. Kayseri kommer också att få sin andel. Järnvägsinvesteringar är både mycket höga kostnader och långsiktiga investeringar, tung industri.

Det finns en höghastighetståglinje som Kayseri märkligt väntar på. Yerköy Kayseri Lines projekt har slutförts och vi gör våra planer. När vi slutför investeringsprogrammet tar vi Kayseri till höghastighetståget. En medborgare från Kayseri är här i Konya, Istanbul Halkalıkommer att kunna nå. "Var den första att kommentera

Yorumlar