Turkish Red Crescent Street är stängd för trafik i 45 dagar

turk kizilayi street stänger till vapentrafik
turk kizilayi street stänger till vapentrafik

Ankara Metropolitan-borgmästare Mansur Yavaş sa: ”Låt Etimesgut-folket höra folket i Sincan. Även om du inte ger kredit kommer jag att göra det trots dig. ”Arbetet för projektet som löser trafikproblemet i Istasyon Avenue har påskyndats. Borgmästare Yavaş meddelade att den turkiska röda halvmånadgatan, där byggandet av korsningen med två broar håller på att byggas, kommer att vara stängd för trafik i 2 dagar från och med tisdagen den 30 juni.


Ankara Metropolitan Municipality påskyndade arbetet efter att ha träffat den första pickaxen för Istasyon Avenue, som är en av regionerna där huvudtrafiken är tät och vars trafikproblem inte har lösts på många år.

Metropolitan borgmästaren Mansur Yavaş, som delade en viktig del av den turkiska röda halvmånadgatan, som är ett steg i projektet som kommer att slå trafikdensiteten i Etimesgut och Sincan-regionen genom sina sociala mediekonton, sade: "Vi bygger två korsningsskärningar för att lösa trafikproblemet i Etimesgut och Sincan-regionerna. I det här sammanhanget kommer den turkiska röda halvmånadsgatan att vara stängd för trafik i 2 dagar från och med den 30 juni. Du kan använda alternativa rutter för att undvika störningar i trafikflödet. ”

TURKISKA KIZILAYI STRAET STÄNGS TILL TRAFIK under 45 dagar

På grund av de intensiva klagomålen från medborgarna som bor i Etimesgut och Sincan-regionen, utförs byggnaden av İstasyon Street, där borgmästaren Yavaş begärde kredit för dess byggande i Metropolitan City Council men avvisades, av Metropolitan Municipality.

Türk Kızılay Caddesi kommer att vara stängd för trafik i 30 dagar från och med tisdagen den 45 juni för att undvika att trafiksäkerheten äventyras under byggnadsarbeten som fortsätter med forskningsavdelningens intensiva arbete.

Alternativa rutter där president Yavaş informerar medborgare med videodelning är följande:

- Fordon som går från Xinjiang och Etimesgut till stadens centrum genom att använda İstasyon Avenue och den turkiska röda halvmåne gatan; İstasyon Caddesi-Turgut Özal Bridge- Utväljare Caddesi-City Center.

- Fordon som går till centrum och Eskişehir Road; Bağlıca Boulevard via Etimesgut Boulevard efter Şehit Hikmet Özer Street.

- Fordon för att åka till centrum från Xinjiang-regionen; Ring Road-Ayaş Yolu-Şehir Merkezi från İstasyon Caddesi.

- Fordon som ska gå i riktning mot Sincan och Etimesgut med Ankara Boulevard från centrum. Från Şaşmaz Junction, kan Istanbul Yolu-Ayaş Yolu-Etiler Caddesi användas på Sanayi Boulevard.

För det första kommer det att vara en oavbruten anslutning till Turgut Özal Boulevard samtidigt med 2 överbryggade korsningar framför den turkiska Red Crescent Street, Red Crescent-byggnaden och Old Air Hospital. Inom projektets omfattning kommer Metropolitan Municipality också att slutföra vägen som öppnades av MIT-byggnaden på kort tid och ansluta den till den turkiska Red Crescent Street.Var den första att kommentera

Yorumlar