TÜRASAŞ General Manager har fastställts!

Turasasin-chef blev tydlig
Turasasin-chef blev tydlig

Republiken Turkiets statliga järnvägar (TCDD) är anslutet till företaget från Turkey Wagon Industries Inc. (TÜVASAŞ), Turkiet Lokomotive and Engine Industry Inc. (Entreprenören) och Turkiets järnvägsmaskiner Järnvägsnätverksindustri av Inc. Kombination av Turkiets järnvägssystem Tools Industries Inc. (TÜRASAŞ) fastställdes, det beslutades i den officiella lokaliserade presidentens beslutstidning.


Turkey Rail Vehicle Industry Inc. och beslutet att utse för finansministeriet och finansdepartementet har offentliggjorts i presidentens Erdogans officiella tidning.

Enligt de uppdragsbeslut som utfärdats av presidenten Recep Tayyip Erdogan undertecknade undertecknade Turkiet Rail System Tools Industries, Inc. General Manager och styrelseordförande Mustafa Copywriter, assisterande chef och styrelseledamot Irfan pşir, medan styrelsen Omar Abdullah Karagozoglu utnämnde Enver Built och Murat Bastian .

Vem är Mustafa Metin Yazar?

Turkiet Rail System Utilities Industry Company (TÜRASAŞ) General Manager.

Karriär

  • General Manager för RAYSİMAŞ Rail Systems Engineering Consultancy Inc.
  • Generaldirektoratet för Istanbul Transport

Officiell tidning KLICKA HÄRVar den första att kommentera

Yorumlar