TÜBİTAK 13 Personal att rekrytera

tubitak kommer att rekrytera personal
tubitak kommer att rekrytera personal

Turkiets vetenskapliga och teknologiska forskningsråd (TUBITAK) inom generalsekretariatet för strategisk utveckling, mänskliga resurser och administrativa tjänster 13 kommer att anställas ny personal vid avdelningarna.


Kandidater från olika universitetsavdelningar kommer att tilldelas i Ankara för sina expert- / assistent-expertpositioner.

Ansökningarna löper ut den 10 juli. Till nödvändiga villkor och processer relaterade till undersökningen (www.tubitak.gov.t är), Ministeriet för familj, arbetsmarknad och sociala tjänster (www.ailevecalisma.gov.t är) Och Turkiets affärsförening (: www.iskur.gov.tr) kommer att finnas tillgänglig på internet.

Jobbansökningar TUBITAK jobbansökningssystem (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) Kommer att genomföras.

För detaljer om annons KLICKA HÄRVar den första att kommentera

Yorumlar