Testdatum för nationellt elektriskt tåg tillkännages

nationellt elektriskt tåg för att starta järnvägs- och vägtest i augusti
nationellt elektriskt tåg för att starta järnvägs- och vägtest i augusti

Sakarya Adapazari i Turkiet Wagon Industry Corporation i distriktet (TÜVASAŞ) besöker Karaismailoğlu, General Manager Ilhan Kocaarslan fick information om studierna.


Sedan undersökte Karaismailoğlu, som besökte fabriken, den nationella elektriska tåguppsättningen vars konstruktion och design var klar.

Karaismailoğlu Minister, i ett uttalande till reportrar, Turkiets första elektriska tåguppsättning av lokal och nationell design och tillverkningsprocess är klar, skulle slutet av året börja tjäna skenorna.

Karaismailoğlu sade att tåget kommer att läggas på spåren och testerna kommer att startas så snart som möjligt:

”Vi kommer att börja driva och transportera passagerare i år. Inom projektet omfattade vi främst infrastrukturen. Prover av aluminium, karosseri och målning av sandblåsning av vårt tåg sattes i drift år 2019.

Designhastigheten för den första producerade tåguppsättningen planerades som 176 kilometer per timme och drifthastigheten som 160 kilometer. Vi arbetar också med det inhemska höghastighetståget, som kan nå driftshastigheter på 225 kilometer i timmen. Våra unga vänner inom FoU fokuserade starkt på detta efter att ha slutat vårt tåg. ”

”Nationaltåget tog lokomotivpositionen i utvecklingen av den inhemska industrin”

Karaismailoğlu betonade att det nationella tåget spelar lokomotivens roll i utvecklingen av den inhemska industrin och uttryckte att de prioriterar passagerares säkerhet och komfort i tåget.

Karaismailoğlu säger att sätekapaciteten för en uppsättning av fem fordon är 324, ”Vi reserverade två av dem för våra funktionshindrade passagerare. Det kommer också att finnas specialavsnitt för våra funktionshindrade medborgare i vårt tåg. Vi använde ergonomiska passagerarsäten i de apparater vi producerade. Vi utrustade vårt tåg med säkerhet och kontroll, övervakning, automatisk stopp, helautomatisk luftkonditionering, brandvarning, ljud- och visuell passagerarinformation och kamerasystem. Trots alla dessa funktioner var vår prototypuppsättning 20 procent mer ekonomisk än motsvarigheterna. Vi fortsätter våra ansträngningar för att sänka kostnaderna. ” han talade.

Karaismailoğlu, som uttryckte att de arbetar dag och natt, och att alla försiktighetsåtgärder och säkerhetsåtgärder vidtas för att undvika problem i projektkalendrarna, uppgav Karaismailoğlu att de fortsätter att arbeta på alla byggplatser och fabriker i enlighet med rekommendationerna från Ministeriet för hälsovetenskap, berättade.

Under ledning av president Recep Tayyip Erdoğan betonade Karaismailoğlu att de har vidtagit mycket viktiga steg för att bilda den nationella industrin på järnvägar under de senaste 18 åren och fortsatte enligt följande:

”Vi kommer att ta mycket viktigare steg. Vi är stolta över att göra ett nationellt tåg med alla delar och processer, från design till implementering, säkerhet till komfort i järnvägsbranschen, med alla våra kollegor. Vår nationella elektriska tåguppsättning kommer att erbjudas våra medborgares service under ledning av vår president efter att ha slutfört fabriken och vägtesterna. Vi kommer att uppleva denna rättfärdiga stolthet och lycka tillsammans med vår nation.

Vårt inhemska nationella tågprojekt, detta produktionsmärke och exportvärde utgör det viktigaste exemplet på våra mål. Vi vill tacka vår president som har riktat oss, uppmuntrat oss och aldrig har gett sitt stöd och stärkt oss i alla våra transportsätt, tillsammans med våra land-, luft-, järnvägs- och havsrutter. Vi tackar alla våra chefer, kollegor och arbetare helhjärtat. De skapar en sådan stolthet för vårt land. ”

“Vi är på väldigt vackra dagar”

Minister Karaismailoğlu uppgav att de kommer att besöka TÜVASAŞ igen den 29 juni och sa: ”Jag hoppas att vi kommer att starta fabrikstester med alla våra vänner. Efter det kommer vi att hålla en ceremoni här den 30 augusti (Sakarya-TÜVASA hop) och förhoppningsvis börja järnvägs- och vägtest. Då hoppas jag att vi kommer att börja arbeta före årets slut och transportera passagerare. Vi kommer att leva denna stolthet tillsammans med alla våra vänner. Vi är på vägen till mycket vackra dagar. När vårt 160 km tåg är klart hoppas jag att våra vänner arbetar med stor hängivenhet för våra 225 km höga tågsatser. Vi kommer att se hans tecken så snart som möjligt och dela honom med dig här. Jag tackar alla mina vänner. ” använda uttryck.Var den första att kommentera

Yorumlar