Tekniska specifikationer för National Electric Train Set

tekniska egenskaper hos den nationella elektriska tåguppsättningen
tekniska egenskaper hos den nationella elektriska tåguppsättningen

Fabrikstesterna för det första inhemska och nationella elektriska tåget som producerats vid TÜVASAŞ-anläggningarna i Sakarya startade idag. Nationella tåguppsättningar, som planeras starta vägprov i slutet av augusti, kommer att börja transportera passagerare inom året, beroende på testens tillstånd.


National Electric Train Set, som också syftar till att exporteras till EU-länderna år 2023, designades och tillverkades i TSI-standarder. Tågets hastighet ökades från 160 km / h till 200 km / h.

Det nationella tåget som produceras i TÜVASAŞ designades och tillverkades med en aluminiumkropp. Vid utformningen av det nationella tåget med hög komfortfunktioner möttes alla typer av funktionshindrade passagerares behov.

Tågkontroll- och övervakningssystemet (TCMS, Train Control and Monitoring System) från National Electric Train Set levererades av ASELSAN. Det har utformats.

Dessutom levererades Traction Chain Systems (Main Transformer, Traction Converter, Auxiliary Converter, Traction Motor and Gearbox) för National Electric Train Set av ASELSAN. Traction Chain System är utformat för att ge högeffektiv prestanda med original mjukvara, hårdvara och algoritmer, som är en av de mest kritiska tekniska komponenterna på plattformen, som ger styrning av spårningskontroll av tåget.

Tekniska specifikationer för National Electric Train Set

 • Maxhastighet: 160 km / h - 200 km / h
 • Fordonskropp: aluminium
 • Räckvidd: 1435 mm
 • Axelbelastning: <18 ton
 • Ytterdörrar: Elektromekanisk dörr
 • Pannväggdörrar: Elektromekanisk dörr
 • boggi: Driven boggi och icke-boggi-boggi på varje fordon
 • Minsta kurvradie: 150 m.
 • Gauge: SV 15273-2 G1
 • Drivsystem: AC / AC, IGBT / IGCT
 • Passagerarinformation: PA / PIS, CCTV
 • Antal passagerare: 322 + 2 PRM
 • Belysningssystem: LED
 • Luftkonditioneringssystem: SV 50125-1, T3 Klass
 • Strömförsörjning: 25kV, 50 Hz
 • Utetemperatur: 25 ° C / + 45 ° C
 • TSI-överensstämmelse: TSI LOCErPAS - TSI PRM - TSI NOI
 • Antal toaletter: Vakuumtyptoalett System 4 Standard + 1 Universal (PRM) toalett
 • Rita rampaket: Automatisk koppling (typ 10) Semi automatisk koppling

National Electric Train Set Introduktionsfilm

Svar på frågor om nationellt elektriskt tåg

Nationellt elektriskt tågsats med 5 fordon har en kapacitet på 324 passagerare. Två av dessa är för funktionshindrade passagerare. Energiförbrukningen i vår tåguppsättning är 6 KW / timme per km. Den förbrukar 20 procent mindre energi än liknande tåguppsättningar. För detaljer Klicka här...
Turkey Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) producerad av National Electric Train Factory Test Kit Ceremony, företaget Sakarya, hölls på fabriken i Adapazari. Den lokala frekvensen för prototypuppsättningarna är 60 procent. När de nationella elektriska tåguppsättningarna startar massproduktion kommer de att produceras med 80 procent lokalitet. För detaljer Klicka här...
National Electric Train Set, som också är tänkt att exporteras till EU-länderna år 2023, tillverkat av TÜRASAŞ, designades och tillverkades i TSI-standarder. Vårt nationella tåg kommer att användas på alla elektriska linjer för konventionell persontransport. Dessutom är tåghastigheten, som kan integreras i förortssystem, från 160 km / h. 200 km / htogs bort till. För tågens tekniska specifikationer Klicka här...
National Electric Train Set, som också är tänkt att exporteras till EU-länderna år 2023, tillverkat av TÜRASAŞ, designades och tillverkades i TSI-standarder. Tågets hastighet är från 160 km / h. 200 km / htogs bort till. För tågens tekniska specifikationer Klicka här...
National Electric Train Set, som också är tänkt att exporteras till EU-länderna år 2023, tillverkat av TÜRASAŞ, designades och tillverkades i TSI-standarder. Tågets hastighet ökades från 160 km / h till 200 km / h. För tågens tekniska specifikationer Klicka här...
Gick betydande framsteg för den inhemska produktionen av kritisk teknik och nationella försvarsindustrier i olika sektorer inklusive Turkiet, och beslutet i denna fråga förstärktes ytterligare med det årliga investeringsprogrammet 2020. Besluten om projektet ”National Electric Train Set” som ingår i programmet utgör ett anmärkningsvärt exempel på detta. Programmet, som inledde en ny tid i fråga om lokalitet och nationalitet inom järnvägstransportsystem, kommer att ta ytterligare framsteg inom områden som att stödja den inhemska industrin, minska den tekniska kompetensen inom de områden som behövs, minska utländskt beroende och uppnå allvarliga ekonomiska vinster.


Det nationella elektriska tåget, som sattes på spåren av TÜRASAŞ den 29 juni 2020, designades om för att nå en hastighet på 200 km / h. För detaljer Klicka här...Ladda Mer

Var den första att kommentera

Yorumlar