Strandsäsongen i Istanbul öppnas den 15 juni

Strandsäsongen i Istanbul öppnar i juni
Strandsäsongen i Istanbul öppnar i juni

IMM-stränderna öppnas den 19 juni i år under Covid-15-åtgärder. Invånarna i Istanbul kommer att kunna njuta av havet, sanden och solen på Caddebostan, Güneş och Menekşe-stränderna, som erbjuder sina gäster en dagstur under sommaren. Entréavgifterna kommer att vara desamma som förra säsongen på IMM stränder, som kommer att drivas i år av İBB dotterbolag BELTUR.


Istanbul Metropolitan Municipality öppnar säsongen 1 från och med den 2 juni på Caddebostan 3- 2020-15 stränder på den Anatoliska sidan och solen och violetta stränderna på den europeiska sidan. I år har projektarbetena startats för att göra stränderna som verksamheten gick till BELTUR till en trevligare miljö för Istanbulbor. BELTUR höjde inte ingången till stränderna. De priser som fastställts förra året är 25 TL för vuxna, 12 TL för studenter och 10 TL för solstolar. Detta år gäller också. Barn mellan 0-7 år, medborgare med funktionsnedsättning och en följeslagare kan också dra nytta av stränderna gratis.

BELTUR Stränder, där Istanbul, som vill njuta av havet, sanden och solen varje dag under säsongen, kommer att vara värd, kommer att servera mellan 8.00 och 19.00 sju dagar i veckan.

COVID-19 ÅTGÄRDER FÖR ANVÄNDNING PÅ Brev

BELTUR genomför fullt ut alla de åtgärder som ministeriet för hälsa har meddelat för stränderna inom ramen för COVID-19-åtgärder. I detta sammanhang omarrangerades stränderna enligt de fysiska avståndsreglerna. En kapacitet bestämdes enligt de fysiska avståndsreglerna för varje strand.

Under dagen kommer gäster som inte följs reglerna för fysiskt avstånd varnas genom regelbundna inspektioner på stränderna. Alkoholbaserat antiseptikum eller köln som innehåller minst 70 procent alkohol kommer att finnas tillgängligt för gäster vid strandingången. Gäster som kommer till stränderna utan mask får varning och får en mask. De gäster som lämnar stranden kommer att tilldelas nya gäster efter desinfektion. Områden som toalett kommer att desinficeras efter varje användning.

Medan rengöringsarbetet utförs på stränderna av den personal som ansvarar för hygien och hälsa under hela dagen, kommer nödvändiga åtgärder att vidtas tack vare säkerhets- och livräddarepersonalen.

ALLA KOMFORTKLÄDER

Beltur har tänkt på alla detaljer som alla Istanbulites behöver för att njuta av havet, sanden och solen på dess stränder. I detta sammanhang erbjuds Beltur dagliga semesterfirare på varje strand, omklädningsstuga, duschområden och parasoller. Det finns också bufféer och cafeterior som erbjuder lösningar på mat- och dryckesbehov.

HÄR ÄR STRANDARNA I ISTANBUL

Information om İBB Beltur-stränder, som är den nya adressen till den dagliga semestern för invånarna i Istanbul och har också en nostalgisk betydelse för dem som minns gamla Istanbul:

Violet Beach

Menekşe Beach ligger bredvid sjön Küçükçekmece och serveras kostnadsfritt och har en 630-meters kustlinje. Menekşe Beach, där räddningsbåten och ambulansen hålls redo för möjliga negativa situationer, har också en parkeringsplats för 120 fordon.

Sun Beach

Sun Beach, som är 840 meter lång, mittemot Florya-tågstationen och är ett coolt semesterhörnor för Istanbul under sommarmånaderna, tjänar i två delar. På Günes-stranden finns en beachvolleybollplan och en parkeringsplats för 240 fordon.

Caddebostan stränder

Caddebostan-stränder, som är en av de mest populära platserna i Istanbul, särskilt på 60- och 70-talet och som betraktas som "statussymbolen", sträcker sig som 3 separata stränder som tillhör kommunen på kusten av distriktet. Musik spelas hela dagen på stränderna där stjärntäcksbåten och ambulansen hålls redo för eventuella negativa situationer.

SERVICE I 38 STRANDAR I ISTANBUL

Förutom stränderna som drivs av sig själv erbjuder İBB livräddningstjänster på Istanbuls 47 stränder, som är 800 tusen 38 meter långa. Inom ramen för Covid-19-åtgärder tillhandahålls livräddningstjänsten som startade den 1 juni av 241 personal, 35 Jet-Ski, 7 Zodiac Boats, 2 Drones (Aircraft) och 14 ATV-fordon.


Var den första att kommentera

Yorumlar