Fabrikstester av stolthet av Sakarya National Electric Train Set Started

stolthet över de sakaryanska fabrikstesterna för den nationella elektriska tågsätten startade
stolthet över de sakaryanska fabrikstesterna för den nationella elektriska tågsätten startade

I TÜVASAŞ-anläggningarna i Sakarya hölls den första inhemska och nationella inledningsceremonin för elektriska tågfabriker.


Vår transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, industri- och teknikminister Mustafa Varank, Sakarya biträdande Ali İhsan Yavuz, TÜVASAŞ General Manager och anställda och TCDD General Manager Ali İhsan Uygun deltog i ceremonin.

Nationellt elektriskt tåg att de goda nyheterna fram till årets slut slutet av transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, genombrottet i produktionen av lokala och nationella fordon inom järnvägsteknik skulle fortsätta och Turkiets produktion av järnvägsfordon underströk som syftar till att bli ett viktigt centrum. Minister Karaismailoğlu sade: ”Lokaliseringsgraden på 60% uppnåddes i prototypuppsättningen, vars produktion var klar. För massproduktion riktas 80 procent av lokaliseringsgraden. Kostnaden för prototypuppsättningen var 20 procent billigare än liknande produkter från utlandet. ” talade i formen.

Industri- och teknikminister Mustafa Varank, i fråga om National Electric Train, sa: ”Vårt tåg har varit i skenorna i slutet av maj, idag börjar fabrikstester. Den årliga marknadsvolymen för järnvägssystemindustrin är cirka 160 miljarder euro. Vi strävar efter att göra vårt land till en global aktör inom denna sektor, som förväntas växa snabbt under den kommande perioden. De kommande tio åren kommer vi att spendera 10 miljarder euro på järnvägssystem. ” vittnade.

TCDD: s generaldirektör talade om det nationella elektriska tåg som sattes vid ceremonin, Ali Ihsan lämpligt, bestämmer geografin där Turkiet ligger i järnvägsnormerna och understryker som ersätter alla moderna järnvägar som fungerar mellan länderna i världen.

Med betoning på att det största språnget inom järnvägsområdet i vår republiks historia är Herr President Recep Tayyip Erdoğan, betonade General Manager Uygun att cirka 17 miljarder lira har investerats i järnvägar under de senaste 157 åren då regeringarna som inrättades under presidentens ledning ägnade stor uppmärksamhet åt järnvägen. Uygun säger att en av dessa investeringar är 'National Train Project', och Uygun sa: "Detta projekt, som leds av TCDD, tillsammans med våra dotterbolag, med beslutsamhet och fördes till testfasen, är ett resultat av den nationaliseringsrörelse som startades för cirka 70 år sedan under namnet" Wagon Repair Workshop ". De verk som fick fart med varumärket TÜVASAŞ har förvandlats till en av våra viktigaste framsteg i vår 164-åriga historia. ” hittade bedömningen.

Efter anförandena presenterades transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, som bidrog till projektet, som en present- och modelltågmodell av TÜVASAŞ General Manager İhsan Kocaarslan och TCDD General Manager Ali İhsan Uygun.

I slutet av ceremonin presenterades National and Domestic First Electric Train Set för vårt lands närvaro genom att komma in i ceremoniområdet på skenorna.Var den första att kommentera

Yorumlar