Statsarkivavdelningen kommer att rekrytera 45 kontinuerliga arbetare

statschefens arkiv kommer att göra permanenta arbetare
statschefens arkiv kommer att göra permanenta arbetare

Turkiets ordförandeskap i republikens arkivdirektorat kommer att vara permanenta anställda inom ramen för 4857 med den 09/08/2009 daterade och 27314 XNUMX i den officiella tidningen som utfärdats av de offentliga institutionerna som ska tillämpas i arbetstagarnas mottagna principer och förfaranden för föreskrifter för verksamhet i Ankara och Istanbul servicenheter.


ALLMÄNNA VILLKOR

I arbetare som ska rekryteras;

1) Nr 2527 av turkiska utländska ädla yrken de kan fritt och konst i Turkiet, offentliga, privata organisationer eller påverka bestämmelserna i lagen om registrering som anställd i företag för att vara en turkisk medborgare,

2) Att ha fyllt 18 år,

3) Brott mot statens säkerhet, brott mot den konstitutionella ordningen och funktionen av denna ordning, brott mot det nationella försvaret, brott mot statshemligheter och spionering, bedrägeri, utpressning, mutor, stöld, bedrägeri, förfalskning, missbruk av förtroende, bedrägligt konkurs För att inte dömas för felaktig presentation av anbud, felaktig presentation av prestanda, tvätt av tillgångar som har begått brott eller smuggling,

4) Det finns ingen pågående utredning eller åtal på grund av den konstitutionella ordningen och funktionen av denna order, privatlivet och det dolda livsområdet, brott mot sexuell immunitet och brott mot narkotika och droger,

5) Att bära de särskilda villkoren i speciallagar,

6) Inte förknippas med militärtjänst (görs, skjuts upp eller undantas),

7) Att inte berövas utöva allmänna rättigheter,

8) Att examen från de avdelningar som anges från den sista dagen i ansökan,

9) Från den sista dagen av ansökan har kandidaterna de villkor som krävs av yrket relaterade till deras föredragna jobbtitlar som visas i tabellen bifogad tillkännagivandet,

10) Att inte ha fått pension, ålders- eller invaliditetspension från någon socialförsäkringsinstitution, villkoren
Eftersträvas.

FORM FÖR ANVÄNDNING, PLATS OCH DATUM

Ansökningar Turkey Business Association (TEO) på webbplatsen 22/06/2020 - 26/06/2020 kommer att göras online via systemet mellan.

För detaljer om annons KLICKA HÄRVar den första att kommentera

Yorumlar