Tokat flygplats öppnas i början av 2021

smället öppnas i början av flygplatsåret
smället öppnas i början av flygplatsåret

Karaismailoğlu, transport- och infrastrukturminister, besökte Tokat flygplats, som han tillkännagav att öppnas i början av 2021. Karaismailoğlu förklarade att arbetet pågår på Tokat-Niksars motorväg och sa att de befinner sig i ett intensivt diplomati för att de internationella flygningarna ska återgå till sin gamla ordning.


Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu meddelade att Tokat flygplats, som fortfarande är under uppbyggnad, kommer att tas i bruk i början av 2021.

Provinsprotokollet välkomnade transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, som kom till Tokat med flyg från Ankara. Minister Karaismailoğlu, som gjorde undersökningar på den nya flygplatsen, fick information om den senaste statusen för arbetet här.

Namnet på Tokat-Niksars väg stoppades av Dönekse byggplats. Han följde Karaismailoğlu på DHMİ: s generaldirektör Hüseyin Keskin.

"Det kommer att öppnas i början av 2021"

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu uttalade att Tokat flygplats kommer att öppnas i början av 2021, ”Vi gjorde våra undersökningar på byggplatsen på Tokat flygplats. Landningsbanearbetet fortsätter snabbt. Alla operationer relaterade till landningsbanan kommer att slutföras under de kommande två månaderna. ”

Karaismailoğlu fortsatte sina ord på följande sätt: ”I terminalbyggnaden har grova operationer avslutats och fina processer kommer att påbörjas. Förhoppningsvis kommer våra flygplan att kunna landa säkert på Tokat flygplats tidigt nästa år. Förhoppningsvis tar vi med oss ​​folket i Tokat till världen. Vi kommer att bekanta oss med en flygplats som är värd Tokat tidigt nästa år. Vi kommer att göra vårt bästa för att slutföra verken så snart som möjligt. ”

FLYGAR TILL 15 LÄNDER Började, möte med 100 länder

Karaismailoğlu uttalade i sina förklaringar att flygningarna startade med 15 länder och att förhandlingarna fortsätter för att starta flygningarna med 100 länder. Våra förhandlingar fortsätter för att starta internationella flygningar med 1 länder. Han har ett intensivt examensbevis. Våra flyg startade med cirka 100 länder. Vi följer också andra. ”

Karaismailoğlu konstaterade att det inte fanns något kommunikationsproblem i jordbävningen i Manisa: ”Vi följer ämnet. Det finns inga hinder när det gäller kommunikation. Våra vänner följer saken. Det var en täthet men det fanns ingen negativitet som skulle påverka vår infrastruktur ”

Karaismailoğlu och de som följde honom fortsätter sina utredningar i Tokat.Var den första att kommentera

Yorumlar