Guardrail Study på Keltepe Ski Center Road

skyddsräcke på vägen till Keltepes skidcenter
skyddsräcke på vägen till Keltepes skidcenter

Mehmet Uzun, generalsekreterare för Karabük Special Provincial Administration, undersökte de pågående arbetena på plats.


Byggandet av ett "skyddsräcke" på vägen till Keltepe Ski Center initierades av den särskilda provinsiella administrationen. Således togs ett viktigt steg för att säkerställa säker transport i det riskfyllda området.

Uzun sade att standarden på Keltepe Ski Center-väg ökar dag för dag genom de arbeten som utförs genom specialadministrationen.

Generalsekreterare Uzun uppgav att byggandet av skyddsräckorna av Karabük Special Provincial Administration på vägar som är farliga vad gäller trafiksäkerhet på vägen till Keltepe Ski Center fortsatte enligt följande; ”Som Karabük Special Provincial Administration har vi anbudt arbetet med räcke för första gången i vår stad och arbetet har börjat på vägen till Ski Center. Vi kommer att utföra skyddsräcken vid de punkter där det finns risk för liv och egendom i snö och is på vintern, och i regnigt väder i regnigt väder på vintern, särskilt när medborgarna reser med bil. Från idag byggdes 4 km skyddsräcke och totalt 7 km arbete kommer att slutföras när arbetet är slutfört. Dessutom kontrollerar våra ingenjörer vägarna, om det finns platser som kan orsaka problem kommer studier att utföras i dessa avsnitt. Vi kommer att fortsätta asfaltarbetet där vi lämnade i år. När asfaltarbetet är klart kommer väglinjer att göras. ”

Vår generalsekreterare Uzun tillade att huvudmålet här är att ge bekvämlighet för medborgarna som kommer utanför staden och utanför staden. Som Karabük Special Provincial Administration fortsätter vi vårt arbete i linje med möjligheterna i vår stat. Jag vill tacka Karabük guvernör, Karabük suppleanter och församlingsledamöter som alltid stödjer oss för att tillhandahålla dessa möjligheter. ”Var den första att kommentera

Yorumlar