Skolvägen var som Siratbron

oulens väg var som sirats bro
oulens väg var som sirats bro

I Ordu slutar träbredan, som har använts i cirka 40 år och riskerar att kollapsa på grund av ruttn. Studien inleddes för att passera den farliga träbron, som eleverna måste använda när de gick till skolan, med stora bakar.


Den farliga resan för eleverna som förbinder Ordos stadsdelar Çaybaşı Taşkesiği och Ünye Pelitliyatak, som måste gå till skolan genom att korsa träbron över bäcken slutar. Ordu Metropolitan Municipality har påbörjat arbetet med att byta ut träbroen med de stora bakarna.

Invånarna i Çaybaşı Taşkesiği Mahallesi, borgmästare i Ordu Metropolitan Municipality för återuppbyggnaden av bron, som är gjord med trä under primitiva förhållanden och som är i stor fara, Ünye Pelitliyatak Mahallesi. Han bad om hjälp av Mehmet Hilmi Güler. Med hänsyn till kraven från invånarna i grannskapet gav borgmästare Güler instruktioner om att lösa problemet så snart som möjligt.

Arbetet började med president Gülers instruktion

Bülent Şişman, biträdande generalsekreterare för Ordu Metropolitan Municipality, som gjorde undersökningar på träbron över bäcken i Çaybaşı-distriktet Taşkesiği-distriktet, sa att arbetena kommer att slutföras inom en vecka. Şişman sade att alla förberedelser görs för en säker passage över strömmen: ”Vi börjar arbetena med instruktioner från vår kära president. Vi kommer att lösa både gång- och fordonspassagen i ett drag, tillsammans med de stora stag som vi kommer att passera över bäcken. ”

MUHTAR KARAYİĞİT; “VÅRA HAND VAR I VÅRT hjärta”

Duran Karayiğit, chef för Taşkesiği-distriktet, sa: ”Vår borgmästare i Metropolitan Municipality. Jag tackar Mehmet Hilmi Güler. Denna bro var årens problem. Våra barn var i våra hjärtan på väg till skolan. I regnet, i snön, var de tvungna att gå över bron vi byggde som en provisorisk bro. När vi överlämnade problemet till vår president instruerade han att det skulle lösas omedelbart. Tack, de meddelade att det skulle lösas inom en vecka. Jag tackar för våra invånare, säger han.

MEDDELAR FÖLJANDE SOCIAL MEDIAKONTO

Borgmästare i Ordu Metropolitan Municipality Mehmet Hilmi Güler meddelade de goda nyheterna från sitt sociala mediekonto. President Güler avgav följande uttalanden i sitt uttalande; ”Träbron som användes av studenter och medborgare i Çaybaşı Taşkesiği Mahallesi, som du ser på bilden, var farlig. Vi började omedelbart arbetet på begäran av invånarna i grannskapet. Vi kommer att säkerställa passagen på bäcken med stora butiker och tillhandahålla en säker transport. Inga ursäkter, ingen lösning ”Var den första att kommentera

Yorumlar