Sista minuten: Malatya godstågolycka 1 död 4 skadad

malatya godstågolycka
malatya godstågolycka

Malatya godstågolycka 1 död 4 skadade: godståg kolliderar i Malatya: balansräkning 1 död, 4 skadade. Två godståg kolliderar i Malatya. I olyckan där 1 person dog och 4 personer skadades fortsätter sökningen efter en saknad person.


Enligt de uppgifter som erhölls kolliderade ett godståg från Elazığ till Malatya riktning och ett annat godståg från Malatya till Elazig riktning i Karabağlar-området i Hatunsuyu Mahallesi i Battalgazi-distriktet i Malatya. Medan de maskinistiska delarna av båda tågen återvände till järnstapeln, riktades många ambulanser och sök- och räddningsteam till området. I olyckan där lokalbefolkningen också hjälpte, skadades İbrahim HK, EB, YG och en person vars namn inte fick veta i olyckan av Metropolitan Municipal Fire Department och räddningsteam, och personen som heter MK nåddes till sjukhuset med ambulanser som väntar på platsen medan den skadade skadades. . Man fick veta att M. U, som var på tåget i olyckan, ännu inte hittades och sökts av lagen i regionen.

Efter kollisionen mellan två godståg, som lärs att transportera mineral och fast olja, deltar byggmaskinerna också i arbetet på scenen. I de sökstudier där ett stort antal team deltog utvärderades också att den förlorade officer kanske hade varit under tågets vrak och det konstaterades att arbetena skiftades i denna riktning.Var den första att kommentera

Yorumlar