National Electric Train är på järnväg ..! Nytt nationellt höghastighetståg för destination

nationellt elektriskt tåg är på järnvägen nytt mål nationell höghastighetståg
nationellt elektriskt tåg är på järnvägen nytt mål nationell höghastighetståg

"Turkey Wagon Industry Inc. (TÜVASAŞ) hålls på sin fabrik i Adapazari-distriktet National Electric Rail Kit Factory Acceptance Tests Talar vid ceremonin Karaismailoğlu ministeriet, Turkiets enorma framgång med fullt idag från innovativa transport- och infrastrukturtraditioner som de bär mer ettirip som stärker framtiden han sa.


Karaismailoğlu sade att de tog det största steget i denna strategi på denna viktiga dag då den inhemska och nationella tåguppsättningen kommer att klara testprocessen.

I alla transportlinjer och infrastrukturarbete kommer att behöva ett Turkiet som världens quarterback och global ledare för Turkiets framtid med världen de har upprättat sociala och ekonomiska band, de hade äran att ansluta världen till Turkiet överföra Karaismailoğlu, transport och Turkiet med visionära projekt kommer att ge infrastruktur Han betonade att de fortsätter att arbeta med sina befintliga befogenheter för att göra landet till det land som fastställer reglerna.

Grundades som Wagon Repair Workshop 1951 TÜVASAŞ dagens Mellanösterns största järnvägsfordonstillverkare har sedan 2003 använts på arbetskrävande dagens nya produkter, marknader, rekordförsäljning och Karaismailoğlu som indikerar att lönsamheten fann kroppen, "Nu Turkiet Rail Gemensamt aktiebolag för systemverktyg, som kommer att fortsätta sina tjänster under taket av TÜRASAŞ, har blivit ett världsmärke idag med kapacitet att tillgodose vårt lands behov och tillgodose vårt lands behov. ” han talade.

Karaismailoğlu, dessa viktiga utvecklingar, ministeriet för transport och infrastruktur, vikten med tanke på deras järnvägar under den kommande perioden, liksom projektet, som säger att järnvägstekniken för inhemska och nationella instrument är fast beslutna att fortsätta att främja produktionen. Vårt mål är Turkiets järnvägssystemverktyg blir ett viktigt centrum för produktionen . " sa.

"Turkiet genererar nu teknik och anlände till platsutgivarna"

Karaismailoğlu, under ledning av president Recep Tayyip Erdogan, har gjort stora avstånd inom ramen för utvecklingen av den inhemska och den nationella järnvägsindustrin, som på alla områden, och att det inhemska och nationella elektriska tåget de har tagit till fabrikets teststeg genom att slutföra design- och produktionsprocessen är det bästa beviset på detta. Vi kommer också att göra vägprover efter fabrikstester. I slutet av detta år kommer vi att vara på spåren och vi kommer att starta persontransporter på kort tid med tillåtelse från Allah. ” gav information.

"Den första körningen av vårt inhemska och nationella tåg, där fabrikstester initieras, kommer att göras av vår president." sade Karaismailoğlu, när han började utbilda passagerarlandet kommer att leva lycka tillsammans de delar, är Turkiet nu på väg till en position som exporterar teknik som producerar och tillverkar teknik, rapporterades befinna sig i det kraftfulla bidraget till exporttransportteknologier i landets rörelse.

Med denna teknik implementerad i Turkiet är inte längre den olydiga, det understrukna ordet spelar Karaismailoğlu skulle vara, sa han: "Just nu skapades vårt tåg däri och det nationella inhemska stora offret. Inom projektet omfattade vi främst infrastrukturen. Projektering, målning och sandblästrning av aluminiumkroppar av vårt tåg sattes i drift år 2019. Våra inhemska och nationella tågsatser tillverkades med en hastighet på 160 kilometer i timmen och en konstruktionshastighet på 176 kilometer i timmen. Den kan uppfylla kraven och förväntningarna på högsta nivå när det gäller passagerartillfredsställelse och komfort, med navigeringens säkerhet i framkant. Den totala sittkapaciteten för en uppsättning av 5 fordon är 324, varav två är reserverade för funktionshindrade passagerare. Fordonskroppar är tillverkade av profiler av aluminiumprofiler utformade för att motstå de belastningar som kan uppstå under drift, stötar och kollisioner i händelse av en olycka. ”

Karaismailoğlu uppgav att han visade sin beslutsamhet att nå sina mål med sina egna ingenjörers och arbetares kompetenser samt att bevisa deras dominans, produktionskapacitet och miljömässiga och innovativa tekniker producerade på TÜVASA: s Adapazarı-fabrik.

"Vi tillbringade 18 miljarder lira på järnvägar på 162 år"

Karaismailoğlu, som ministeriet, förklarade att de har investerat 18 miljarder liror för transport- och kommunikationsinfrastrukturen under de senaste 880 åren, de tillbringade 162 miljarder liror på järnvägarna, järnvägarna, där de gav brorparten, gick in i en mycket snabb utvecklingsprocess och förnyade hela järnvägen som inte har berörts på 150 år. Han noterade att de byggde sin drömlinje för höghastighetståg.

Genom att öppna järnvägslinjen Baku-Tbilisi-Kars genom att öppna landet till den 6: e i Europa och den 8: e i världen som höghastighetstågoperatör, ansluta de två kontinenterna under havet med Marmaray, ett av världens viktigaste och så kallade fingerprojekt. Karaismailoğlu uttryckte att de tillhandahåller oavbrutna järnvägsförbindelser från Asien till Europa, ”Vi har gett något" mer viktigt "medan vi investerat så mycket i järnvägar. Vi garanterade utvecklingen av den inhemska järnvägsindustrin. I linje med detta mål har vi gjort alla typer av lagliga arrangemang som kan göras av staten och öppnat vägen för sektorn. ” sa.

Karaismailoğlu, etablerade höghastighetstågspår i KARDEMİR i Karabük, att de har etablerat höghastighetstågsax i Çankırı, höghastighetståg i Sivas, Sakarya, Afyon, Konya och Ankara, och järnvägsmaterial i Erzincan. Han konstaterade att de samarbetade med Makine Kimya för produktion av hjul, fortsatte han enligt följande:

”Naturligtvis lämnar vi inte dessa studier här. Vår inhemska och nationella elektriska tåguppsättning är det bästa beviset på detta. Snabb- och höghastighetstågsatser följer. Inom ramen för detta projekt har vi gjort viktiga bidrag till utvecklingen av den inhemska industrin genom att samarbeta med lokala företag för upphandling av mer än 30 komponenter. I prototypuppsättningen, vars produktion avslutades, realiserades 60 procent lokaliseringsgrad. I massproduktionen riktas 80 procent av lokaliseringsgraden. Kostnaden för prototypuppsättningen var 20 procent billigare än liknande produkter från utlandet. Sammanfattningsvis vill jag med stolthet konstatera att TCDD har blivit en stark aktör inom godstransporter och persontransporter i regional och global mening, med den stora styrka vi har fått från dig och den stora mängd investeringar som gjorts. "

”Vi kan nu producera höghastighets- och höghastighetståg själva”

Karaismailoğlu uppgav att de fordon som produceras med detta projekt, som tillhör alla produktions- och användningsrättigheter, också kan användas i snabba och höghastiga tåglinjer. ”Det 160 kilometer långa tåguppsättningsprojektet, som lanserades efter att projektet har avslutats med en hastighet av 225 kilometer per timme, kommer att läggas ned på spåren 2021.” sa.

Landet kan inte längre komma till honom snabbt och producera höghastighetståg, nästa process i Turkiet, vilket indikerar att fordonet skulle behöva tillhandahålla Karaismailoğlu utomlands, avslutat med att säga:

”Med dessa känslor och tankar gratulerar jag uppriktigt familjen TÜVASAŞ, som kom till vårt land genom att föra vårt första inhemska och nationella elektriska tågsätt till vårt land, och jag önskar dem fortsatt framgång. Jag vill tacka alla från den lägsta till den högsta nivån, från arbetaren till ingenjören, till detta projekt. Jag vill tacka vår president som har arbetat oavbrutet i 18 år, lett oss och uppmuntrat oss. Som ministeriet för transport och infrastruktur fortsätter vi med att fokusera på våra mål och vi flyttar vårt land till framtiden med säkra steg. ”Var den första att kommentera

Yorumlar