Nytt arrangemang i intercitybussar! Ministeriet tillkännager

ministeriet tillkännagav en ny bussresa för intercity
ministeriet tillkännagav en ny bussresa för intercity

Ministeriet för transport och infrastruktur har publicerat ett antal nya beslut om vägtransportbestämmelser. Under den första förnyelsen av tillståndsdokumenten, som var giltiga med den nya förordningen, fick transportören ytterligare 6 månaders frist.


Med ändringen av förordningen som offentliggjordes i den officiella tidningen den 23 juni 2020, utöver normaliseringsprocessen i kampen mot coronavirus, föreskrevs det att passagerarna inte skulle få serveras varma och att mat och dryck som serveras ska "paketeras".

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu påpekade i sitt uttalande om frågan att landet presterade framgångsrikt i kampen mot Kovid-19, ”Som ministeriet tar vi inte försiktighetsåtgärder under vår epidemiprocess. Dessutom fortsätter vi vårt stöd för företag som tillhandahåller transporttjänster på våra motorvägar. Med den ändring av förordningen som vi har publicerat har vi förlängit tillståndsdokumenten för vägförare med 6 månader gratis under den första förnyelseprocessen. ”

Karaismailoğlu påpekade att mat och dryck som ges till passagerarna måste förpackas och serveras kallt, med ändringen av förordningen, ”Vi är känsliga för att säkerställa att cateringen i bussarna överensstämmer med livsmedelslagstiftningen och att cateringprocesserna överensstämmer med riktlinjerna från hälsovårdsministeriet. Vi gör alla dessa åtgärder för hälsan hos våra passagerare och företag. Som vår president säger kommer full efterlevnad av regeln om renhet, mask och distans att öka vår framgång i kampen mot epidemin. ” sa.

Ministrarna Karaismailoğlu avslutade med att säga: "Den globala epidemin som utfärdats mot det gjorde sitt namn med en framgångsrik processhantering över hela världen i den nationella kampen för Turkiet, som det var tills nu då vår president Recep Tayyip Erdogan ledde vakten på färdplanen och att vara landet följde av avund. fortsättning följer."Var den första att kommentera

Yorumlar