Lokala och nationella elektriska tåg går på räls med en ceremoni där ministrarna deltar

lokala och nationella ministrar anslöt sig till tåget med tåget
lokala och nationella ministrar anslöt sig till tåget med tåget

Fabrikstesterna av tåget, som designades och slutfördes med lokala och nationella resurser vid TÜVASAŞ-anläggningarna i Sakarya, genomförs med deltagande av industriminister Mustafa Varank och transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu. Tala vid ceremonin, TÜVASAŞ General Manager Prof. Dr. İlhan Kocaarslan sa: "Idag är vår järnvägssektors semester, lyckliga helgdagar."


Turkiet Wagon Industry Joint Stock Company (TÜVASAŞ) producerade en maximal hastighet på 160 kilometer för att nå den nationella elektriska tåguppsättningen. Med det beslut som togs 2013 är TÜVASAŞ, som har till uppgift att producera nationella elektriska tåguppsättningar, redo att producera 240 karosserier av aluminium årligen. Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, som granskade byggnadsstegen för de nationella elektriska tåguppsättningarna den 15 juni, gav de goda nyheterna att höghastighetståget producerat med inhemskt och nationellt kapital kommer att landa på spåren den 30 augusti.

Fabrikstesterna för tåget, vars design och produktion har avslutats vid TÜVASAŞ-anläggningarna, med lokala och nationella resurser, är främst industriministeren Mustafa Varank och transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu; TÜVASAŞ General Manager Dr. İlhan Kocaarslan hölls med deltagande av Ali Ihsan Uygun, TCDD General Manager och många gäster.

Programmets öppningstal, som började med reklamfilmen för det nationella tåget, hölls av TÜVASAŞ: s generaldirektör Prof. Dr. İlhan Kocaarslan gjorde det. Kocaarslan sade: ”Tyvärr var den felaktiga och felaktiga tankestrukturen, som sägs vara omöjlig, vi inte hade oss, närvarande i alla sektorer i vårt land. De berättade för oss i vår järnvägssektor. Vi bröt kedjorna för denna felaktiga tankesätt och avslutade framgångsrikt uppgiften som TÜVASAŞ. Idag är vår järnvägssektors semester, lyckliga helgdagar. TÜVASAŞ öppnade en ny era genom att stänga en era i järnvägssektorn både för sig själv och för vårt land. Vårt tåg är redo för tester. De sa att du inte kan göra oss omöjliga, vi sa att allt kommer att vara omöjligt tills vi gör det. De gav oss anledning, kritiserade oss, kastade lera, och de som inte kunde göra det, kasta lera, de som visste lite, gav sinnen, men de som visste det skulle göra jobbet. Som TÜVASAŞ sa vi och gjorde det. Denna tågsats är revolutionerande i sin historia. Vårt andra höghastighetståg kommer att vara på våra spår 2021, ”sade han.

Tala senare sa TCDD: s generaldirektör Ali İhsan Uygun: ”Jag är glada över att se denna historiska dag. Turkiet har tagit sin plats bestämmer järnvägsstandarder inom geografi. Vi har fått ditt stöd som TCDD-makt för att göra familjen väl och bra för Turkiet, vi höjer baren med vårt serviceåtagande. För att bli ett ledande varumärke fortsätter vi att arbeta utan att bli trötta eller trötta. Jag tackar vår transportminister och presidenten som har levt guldåldern sedan 2003. Jag vill tacka de som har bidragit till det elektriska tåget, som är ett av våra viktigaste mål under 164 år. ”Var den första att kommentera

Yorumlar