Kabelfabriken och det omvända huset i Ordu öppnas med nya åtgärder

linbanan och det omvända huset i armén öppnas för service med nya åtgärder
linbanan och det omvända huset i armén öppnas för service med nya åtgärder

Ordu Metropolitan Municipality gör sig redo att öppna kabelbilsanläggningen och Reverse House, som det slutade fungera i Covid-19-processen, med genomförandet av normaliseringskalendern.


I detta sammanhang medborgarna i Metropolitan Municipality, Cable Car Facility och Reverse House Han tog en rad åtgärder för att komma ihåg och skydda reglerna för avstånd.

Med mjukningen av processen i hela landet drogs linjer som skyddar medborgarnas sociala avstånd till de platser där linbanan och biljettförsäljningen kommer att göras. Desinfektörstunneln Aircor52, producerad av Metropolitan Municipality med sina egna nationella och inhemska anläggningar, placerades vid ingångarna till kabelbilsanläggningen och det omvända huset. Samtidigt reducerades 8-passagerars kabinalbilar till fyra personer.

“VÅRA CITIZENS KAN HELT ANVÄNDA VÅRA TJÄNSTER”

Med uppgift om att linbanan och inverterad hustjänst förbereddes under förhållanden som var lämpliga för den nya normala processen, sa ORBEL-chef Muhammed Günaydın: ”Vi förberedde vår ropeway och inverterade hustjänst, som avbröts på grund av epidemin, under förhållanden som passade för den nya normala processen. Våra medborgares och gästers hälsa är mycket viktigt för oss. På det sättet har vi genomfört åtgärderna där hygienförhållandena hålls höga och sociala avstånd är i framkant för dem som använder linbanan och besöker Reverse House. När vår medborgare kommer hit kommer han att gå igenom etapper på ett kontrollerat sätt. Det kommer att behålla sitt sociala avstånd med de stimulerande linjerna som dras när du köper en biljett. Innan vi går in i linbanan och det omvända huset kommer vi att passera genom desinfektions tunneln som produceras av vår kommun. Efter att ha desinficerat händerna kommer han att säkerställa att han sitter i linbilsstugan i enlighet med de sociala avståndsreglerna. Samma procedurer kommer att tillämpas i vår omvända hemtjänst. Kort sagt kan våra medborgare enkelt använda våra tjänster. ”

ÖPPNING 1 JULI

Ters Ev, som kommer att betjäna den 1 juli med början av den nya normala processen, är 11.00 på morgonen och 20.00 på kvällen; linbanan är öppen mellan kl. 9.30 och 22.00.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Var den första att kommentera

Yorumlar