Konya Metropolitan Municipality köper 126 brandmän

konya buyuksehir kommun kommer att göra brandmän
konya buyuksehir kommun kommer att göra brandmän

Ett tillkännagivande publicerades av Konya Metropolitan Municipality. I det publicerade tillkännagivandet kommer 60 brandmän att köpa under förutsättning av KPSS 126 poäng. Att anställas under kommunen, enligt tjänsteman lag nr 657; Villkoren för att anställa personalen i enlighet med bestämmelserna i kommunens brandkårförordning är följande:


ANVÄNDNINGSVILLKOR

Allmänna villkor som begärs för dem som kommer att ansöka om tillkännagivandet är följande:

  • Att vara en turkisk medborgare,
  • Att inte berövas allmänhetens rättigheter,
  • De perioder som anges i artikel 53 i den turkiska strafflagen har gåttföretag även om; Brott mot statens säkerhet, även om han dömdes till fängelse eller förlåtelse i ett år eller mer på grund av ett avsiktligt brott, brott mot den konstitutionella ordningen och funktionen av denna ordning, bedrägeri, utpressning, mutor, stöld, bedrägeri, förfalskning, missbruk av förtroende, bedrägeri För att inte bli dömd för konkurs, skada i anbud, skada i prestanda, penningtvätt eller tillgång till smuggling,
  • När det gäller militärstatus för manliga kandidater, har inget att göra med militärtjänst eller inte vara i militärtjänstens ålder, eller om han / hon har nått militärtjänst, har han varit i aktiv militärtjänst eller skjutit upp eller överförts till reservklassen,
  • Inte ha psykisk sjukdom eller fysisk funktionshinder som kan hindra honom från att utföra sin plikt kontinuerligt,
  • För att bära de andra ansökningskraven som sökts för de tillkännagivna positionerna,

ANVÄNDNINGSPLATS, DATUM, METOD OCH VARNING

Kandidater, för att ta den muntliga och tillämpade tentamen; Mellan 20/07 / 2020-29 / 07/2020, http://www.konya.bel.tr Konya Metropolitan kommuns personal- och utbildningsavdelning, Konevi Mahallesi, Millet Caddesi Konya Metropolitan Municipality Extra servicebyggnad nr: 14 Meram / KONYA för att göra höjd- och viktmätningar under övervakning av en läkare tillsammans med ansökningsformuläret och dokumenten som anges ovan genom att fylla i elektroniskt via adressen. De kommer att slutföra ansökningsprocessen genom att ansöka till adressen personligen under arbetstid.

Ansökningar som görs via post eller e-post, eller med saknad information och dokument, eller ens om deras kvalifikationer inte är lämpliga, kommer inte att utvärderas av vår kommun.

För detaljer om annons KLICKA HÄRVar den första att kommentera

Yorumlar