TÜRASAŞ kommer att producera nationella YHT-uppsättningar

turasas chefer utses
turasas chefer utses

Upprättat genom att föra samman tre företag kopplade till TCDD Turkey Rail System Utilities Corporation (TÜRASAŞ) chefer har utsetts. Enligt uppdragsbesluten som har offentliggjorts med ordförande Recep Tayyip Erdogans underskrift, Turkey Rail Vehicle Industry Co., Ltd. Mustafa Metin Yazar har utsetts till verkställande direktör och styrelseordförande.


TCDD, som är dotterbolag till Turkey Wagon Industries Inc. (TÜVASAŞ), Turkiet Lokomotive and Engine Industry Inc. (Entreprenören) och Turkey Railway Machines Industry Inc. (TÜDEMSAŞ) bildades som ett statligt ekonomiskt företag genom att kombinera Turkey Rail System Utilities Industry Corporation (TÜRASAŞ) bildades förra månaden.

Mustafa Metin Yazar, som utsågs till VD för TÜRASAŞ av presidenten, tjänade tidigare som Istanbul Transport A.Ş. Generaldirektoratet och RAYSİMAŞ Raylı Sistemler A.Ş. Han fungerade som General Manager.

İrfan İpşir utnämndes till TÜRASAŞ vice verkställande direktör och styrelseledamot, Ömer Abdullah Karagözoğlu, Enver Mamur och Murat Baştor utsågs till styrelseledamöter.

Minister Karaismailoğlu: TÜRASAŞ kommer att producera Milli YHT

Vi GAC månader, türasaş organisation som tillhandahåller information i skedet av transport-och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, Turkiet Rail System Tools Industries Inc. (TÜRASAŞ) nämnde att Huvudstatus för beslutsamhet och "Vi kommer att upprätta türasaş ledningsorganisationer för ett ögonblick sedan. Således kommer TÜRASAŞ, som kommer att producera vårt nationella höghastighetståg (YHT), att starta byggandet snabbt. Vårt mål är att bli den viktigaste tillverkaren i regionen med Milli YHT. ” han använde uttryck.

Minister Karaismailoğlu uttalade i sitt uttalande att TÜVASAŞ, som utför inhemsk och nationell produktion från motor till vagn, boggier till tågsatser, kommer att bygga det nationella höghastighetståget, vilket kommer att göra TÜLOMSAŞ och TÜDEMSAŞ integrerade.

Karaismailoğlu påpekade att företaget kommer att ta sig uppgiften att öka lokaliseringen av järnvägssystemets fordon med dess lokala och nationella produktion, samt att öka lokaliseringsgraden i dess kritiska komponenter. tillverkning, underhåll och reparation och att ha gjort det. ” hittade bedömningen.

”Att bli den viktigaste producenten i målregionen”

Karaismailoğlu betonade att de fordon som lockar och drar ut för underhåll, reparation, förnyelse och konstruktion av järnvägssysteminfrastrukturen nu kommer att produceras av TÜRASAŞ. Karaismailoğlu sade: ”Vår nationella järnvägsindustri kommer att utvecklas mycket snabbare med sammanslagningen av TÜRASAŞ och lokaliseringen av järnvägar. Vi kommer att nå våra mål som nationella och inhemska höghastighetståg mycket snabbare. ” använda uttryck.

Med tonvikt på att huvudkontoret för TÜRASAŞ kommer att vara i Ankara och att suppleanterna kommer att utses till företagen i Eskişehir, Sakarya och Sivas, kommer Karaismailoğlu att producera det nationella höghastighetståget och TÜRASAŞ kommer att starta byggarbetena snabbt. Vårt mål är att bli den viktigaste tillverkaren i regionen med Milli YHT, sade han.

Minister Karaismailoğlu uttalade att TÜRASAŞ också kommer att utföra klusterarbete och delta i internationella trupper i upprättandet av den nationella och inrikes järnvägsindustrin, och uttalade att TÜRASAŞ inte bara kommer att producera nationella höghastighetståg, utan också vara en av de viktigaste producenterna i regionen.Var den första att kommentera

Yorumlar