Karaismailoğlu undersökte Tokat flygplats och Tokat-Niksar motorväg

karaismailoglu smälla flygplats och smälla på niksar motorväg
karaismailoglu smälla flygplats och smälla på niksar motorväg

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu sa: ”Våra största flygplan kommer att landa säkert på Tokat flygplats under de kommande åren. Vi kommer att träffa befolkningen i Tokat med hela världen. ” sa.


Minister Karaismailoğlu undersökte Tokat flygplats och Tokat-Niksar motorväg Dönekse byggplats och fick information från myndigheterna.

Senare i uttalanden till reportrar Karaismailoğlu skulle Tokat-utvecklingen ta andelen av Turkiet, Turkiets viktigaste uppgav att det skulle vara en av städerna, sade han att de gjorde den nödvändiga planeringen för att vara klar så snart pågående projekt i staden.

”Våra största flygplan kommer att landa på Tokat flygplats”

Karaismailoğlu förklarade att de är i samråd med de framtida projekten för Tokat. ”Vi gjorde undersökningar vid byggandet av Tokat flygplats. Landningsbanearbetet fortsätter snabbt. Förhoppningsvis kommer alla operationer med anknytning till banan att slutföras under de kommande två månaderna. Våra största plan kommer att landa säkert på Tokat flygplats under de kommande åren. Vi kommer att träffa befolkningen i Tokat med hela världen. ” han talade.

Karaismailoğlu påpekade att ett visst avsnitt av Tokat-Niksars motorväg byggdes och öppnades som en dubbelväg.

”Vi planerar för de återstående delarna. Vi strävar efter att erbjuda Tokat-Niksar motorväg som en 2 × 2 dubbelväg på ett säkert sätt till tjänsten för Tokat. En punkt i Tokat som öppnar mot Svarta havet är Niksar. Under de pågående processerna, genom att ansluta Niksar, Ordu och Ünye, kommer vi bekvämt att betjäna den del av Tokatöppningen till Svarta havet. Hoppas att träffa dig i Tokat på vackrare projekt. ”

Minister Karaismailoğlu, på frågan av en journalist om den jordbävningen i Manisa, sa: ”Det fanns en liten koncentration inom kommunikation och transport. Det finns inga problem att hindra våra jobb, det är under vår kontroll. ” gav svaret.Var den första att kommentera

Yorumlar