Ministeriet för hälsa rekryterar 250 kontinuerliga arbetare

hälsovårdsministeriet kommer ständigt att rekrytera arbetare
hälsovårdsministeriet kommer ständigt att rekrytera arbetare

250 permanenta rekryteringsmeddelanden från hälsoministeriet publicerades i officiell tidning. Ansökningarna kommer att göras den 17-21 juni via İŞKURs webbplats.


Följaktligen kommer hälsoministeriet att rekrytera 250 fast anställda inom ramen för bestämmelserna i förordningen om förfaranden och principer som ska anställas i offentliga institutioner och organisationer för anställning i provinsenheterna.

108 städpersonal, 29 säkerhetspersonal (obeväpnad), 27 elektriker (allmänt), 21 reparations- och felsökningspersonal för datorsystem, 9 snickare, 21 uppvärmnings- och sanitetsrörmokare, 17 tekniker för servicestöd för biomedicinsk utrustning, 5 svetsare (syre och el) och 13 konstruktionsmålare / referenser till målargruppen, 17-21 juni, Turkey Business Association (TEO) "esube.iskur.gov.t är”Adress kommer att hållas.

För detaljer om annons KLICKA HÄRVar den första att kommentera

Yorumlar