Ministeriet för hälsa tar 2180 personer med avgång efter avgång

hälsoministeriet tar en person med avgång efter avgång
hälsoministeriet tar en person med avgång efter avgång

Hälsoministeriet tar 2020 personer med ny utnämning (öppen) efter avgång från 2180.


I enlighet med bestämmelserna i artikel 657 första stycket i lagen om anställda nr 92 och artikel 15 i ministeriet för hälsoutnämnings- och omlokaliseringsförordning. Han arbetade i de titlar som deklarerats i hälsoministeriet och dess anslutna institutioner och andra offentliga institutioner enligt artikel 657-A i tjänstemänslag nr 4, och det har ansetts lämpligt att tillkännage bifogade ståndpunkter och göra följande förklaringar för dem som har lämnat dessa tjänster av olika skäl.

Placeringsprocessen för kandidaterna kommer att göras av en notärdator inom ramen för den tillkännagivna kalendern och enligt deras preferenser. Plats och tid för partiet kommer att tillkännages på internetadressen.

För detaljer om annons KLICKA HÄRVar den första att kommentera

Yorumlar