Beställ elektriskt fordon i Bursa

gjorde ett elfordon i bursa
gjorde ett elfordon i bursa

Hasan Duman, som bor i Bursa, började producera elektriska fordon med enkel- och tvåsitsmodeller.


Duman erbjuder fordon som går på två hjul och kostar 10 tusen liror för 17 500 liror.

En minister ser ut igen

De fordon som tittarna beundrar lockar så mycket uppmärksamhet att de som ser dessa fordon tittar på vägen igen. Fordon kan nå 20 kilometer. Det kan resa 4 timmar med den laddade avgiften.

Duman, som överväger att utveckla dessa fordon, syftar till att sätta solpanelerna på det och avsluta laddningsproblemet.

"INFORMATIONEN JAG LÄSAR I PRISONERNA HAR MYCKET FÖRDELAR"

Duman sade att han är nyfiken på intressanta saker och sa: ”Jag är en modellmästare och jag har byggt en modell i många år. Han har en skicklighet från min far. Jag gjorde en annan form av fordonet och det fungerade på det. Dessa fordon drivs med el. Det visade sig vara en trevlig produkt, jag strävar efter att utveckla den lite mer. Fordonet kan resa 4 timmar mot avgift. Det går upp till 20 kilometer i timmen. Vi kan påskynda fordonet ännu mer om vi vill. De som ser detta fordon för första gången är nyfiken. Jag fick hjälp av mina bröder Semih och Muhammet medan jag körde. Jag satt i fängelse i 30 år och 6 månader. Det finns ingen regel att varje person som kommer hit kommer att återvända till fängelse. I fängelset kan en person utveckla något genom att utveckla sig själv. Informationen jag läste i fängelset i detta fordon var mycket användbar. Jag gjorde det här verktyget med den information jag lärde mig där. Det finns en nyfikenhet från fadern, jag designade detta fordon på fyra år. Jag kostade 4 tusen liror. Jag funderar på att sälja 10 tusen 17 liror. Kraven började komma, sade han.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Var den första att kommentera

Yorumlar