F4-fantomflygplanet landade på Rize Beach

Rizeye F Phantom Fighter Aircraft Lanserade
Rizeye F Phantom Fighter Aircraft Lanserade

F4 Fantom2 jaktflygplan, som kommer att lägga till färg till Rize-kusten, färdigställdes på tio dagar och installerades i den region som kallas det gamla marinaområdet i Bağdatlı District.


F4 Fantom2 jaktflygplan, som drog sig tillbaka från det turkiska flygvapnets inventering på grund av att det hade varit framgångsrikt i det turkiska flygvapnet i många år men slutfört sin aktiva användningsperiod, fördes till Rize med initiativ från Rize kommun.

Flygplanet placerades i det angivna området genom att göra markförbättringsarbete i det område där flygplanet kommer att vara beläget av det tekniska teamet från det turkiska flygvapnet och teamet Rize kommun. Flygplanet, som blev medborgarnas uppmärksamhet under monteringsfasen, fick stor popularitet på kort tid.

Dessutom är det planerat att byggas i ett teamarbete, som är en symbol för vårt martyrdommonument, turkiska flaggan och nationella känslor i processen som fortskrider i det område där flygplanet är placerat.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Var den första att kommentera

Yorumlar