Firsts SUV Design Award till KIA Sorento

första priset för suvu kia sorento
första priset för suvu kia sorento

KIA Sorento-SUV med ett viktigt arv i Turkiets ledande modell, den fjärde generationen introducerades i mars 2020, den prestigefyllda publikationen av fordonsvärlden av tidskriften Auto Bild Allrad kategori "Design" tilldelades.


Den nya Sorento i Turkiet under det sista kvartalet med Europa med hybridalternativ förväntas erbjudas till salu.

Nya Sorento, som ingår i produktionsplanen för den sydkoreanska biljätten KIA år 2020, började ta emot utmärkelsen efter att den introducerades i mars.

Yeni Sorento introducerades på digitala kanaler den 19 mars på grund av Covid-18-utbrottet och fick ett pris i kategorin 'Design' i tävlingen som arrangerades av tidningen Auto Bild Allrad för Europas bästsäljande fyrhjulsdrivna fordon. Med detta pris har KIA fått ett tredje pris i rad från tidningen Auto Bild Allrad, där KIA Stinger också har fått två gånger utmärkelser.

Utformningen av den nya Sorento är baserad på de starka och solida estetiska förståelserna från tidigare Sorento-generationer, men med sina skarpare linjer, hörn och mer dynamiska kroppsstruktur ger det en mer sportig inställning. Den fjärde generationen Yeni Sorento väcker också uppmärksamhet med varumärket som den första KIA-modellen som producerats med den nya SUV-plattformen. Den nya KIA Sorento kommer att slå vägen i Europa med hybrid- och dieselmotoralternativ, följt av en laddningsbar hybridversion.

Den nya Sorento till Turkiet under årets sista kvartal förväntas komma med en hybridversion.

Hibya News AgencyVar den första att kommentera

Yorumlar