Experter utvärderar 2020 LGS-frågor

experter bedömde lgs frågor
experter bedömde lgs frågor

Avdelningskoordinatorerna för Google School GEN Future Generations College, som har en lednings- och expertutbildningspersonal som har placerat 34 tusentals studenter i de mest framgångsrika gymnasierna och universiteten i 100 år, utvärderade LGS-frågorna från 1,5 som mer än 2020 miljoner studenter skrev in idag.

Den avgörande delen av tentamen var matematik


Detaljerad utvärderingsrapport från LGS-examen från GEN College Department Coordinators för 2020, som uppgav att matematikfrågor, som är en av de avgörande grenarna i tentamen, är svåra och att de har en balanserad fördelning av frågor från alla ämnen och är lättare än tidigare år;

Türkçe

Turkiska LGS-frågor från 2020 om institutioner för gymnasieutbildning som kommer att ta studenter med tentamen inkluderar MoNE: s första resultat. Inga frågor ställdes bortsett från förvärv av första terminen. Ämnesfördelning av frågorSözcüKte-betydelse, ordkonst, mening i mening, betydelse i stycke, verbal logik - resonemang, visuell och grafisk tolkning, typer av text, glödtråd, stavningsregler, skiljetecken och element i meningen.

Det framgår att 2020 LGS turkiska frågor sammanfaller med de exemplarfrågor som publicerades av MoNE månad för månad. Som vi tidigare har sagt på grundval av våra förutsägelser är frågorna som ställs genom att kombinera visuell tolkning och muntliga logiska vinster utestående. I frågorna har metoden att ge nödvändiga föregångare med frågan, vilket MEB särskilt betonar, väckt uppmärksamhet nyligen. En annan punkt som kommer fram är att de frågor som kan förknippas med det visuella livet och det aktuella livet också har ägt rum i denna tentamen. Vi kan säga att det är av medellång svårighetsgrad. Även om det finns tidskrävande frågor finns det också frågor som ska lösas på kort tid.

Vi vill säga att i frågorna som motsvarar frågeställningen för vår institution kan varje student som korrekt kan tolka vad han läste lätt nå resultatet.

matematik

2019 - 2020 LGS har matematiska frågor, selektiva frågor relaterade till mer än ett förvärv från MEB första termin. Frågor är frågor som kräver god läsning, korrekt förståelse, korrekt tolknings- och bearbetningsförmåga. Dessutom är det frågor som ger eleverna tidsproblem. Det är en struktur förknippad med nuvarande liv, som kräver analys- och syntesfärdigheter berikade med färgglada bilder och associerade med exempelfrågor. I tentamen är 4 frågor enkla, 6 frågor är utmanande och de återstående frågorna är över mitten. Speciellt två av dessa frågor kräver mycket intensiv behandling.

I detta sammanhang var den avgörande delen av tentamen, som visade sig svår jämfört med tidigare matematikfrågor, matematik.

Vetenskap

Examen och vetenskap, som fokuserar på enheten DNA och genetisk kod, har utarbetats i enlighet med de resultat och provfrågor som publicerats av ministeriet för utbildning. Kräva för att nå resultatet genom att granska experimentdata i tentamen; det finns frågor som kräver uppmärksamhet, som mäter kraften hos tabeller, grafik och visuell tolkning. Frågorna är tydliga och tydliga. Vetenskapliga frågor, vi kan säga att elever med kraften i läsförståelse inte kommer att ha svårigheter, det är en examen med medelhög svårighet.

Turkiska revolutionens historia och kemalism

Frågorna som framkom i linje med resultaten av första terminens historia om revolutionen och Kemalismkursen liknade de exempelfrågor som publicerades av MEB. I det långa stycket inkluderades frågorna, som både bedömde elevernas kunskaper om koncept och mätte deras makt att tolka stycket. Dessutom krävde frågorna för att förberedas på ett tydligt och tydligt sätt och krävde förmågan att tolka informationen såväl som att tolka den. Kartfrågan ingick dock inte i tentamen. Examen inkluderade tre frågor från One Hero is Born-enheten, 3 i National Awakening: Steg tas på vägen till självständighet och 4 frågor från en National Epic: Istiklal eller Death unit.

Religiös kultur och moralisk kunskap

Frågorna relaterade till grenen av LGS Religiös kultur och moralisk kunskap var helt och hållet för att mäta studentens uppfattning och tolkbarhet. Det var en examen där frågor ingick i linje med resultaten av första terminen och frågor om memorering och kunskap stod inte i framkant. Frågorna liknade de exempelfrågor som publicerades av MEB. Man såg att det fanns frågor från de tre första enheterna i tentamen och att lönegraderna delades ut till frågorna heltäckande. Dessutom är frågorna informativa och baserade på intellektuella färdigheter.

Förhållandet mellan verserna, haditerna och fallstudierna i frågorna och ämnena var i framkant. På detta sätt syftar eleverna till att göra slutsatser som är lämpliga för kursens syfte. Längden på frågorna var lätt att läsa och förståelig. Vissa frågor har hög svårighetsgrad och har fått eleverna att tänka och vara mycket försiktiga. Det kan sägas att det avgörande problemet kom från Destiny and Accident-enheten.

English

Enligt informationen som vi har fått från våra studenter, är 2019-2020 LGS engelska frågor i linje med läroplanen och prestationerna för nationell utbildning, och frågorna har utarbetats enligt ämnena och prestationerna i första terminen, med undantag för 8: e enheten 'Chores'. Alla frågor är enkla och enkla att lösa. 1 frågor från "Friendship" -enheten, 3 från "Teenlife" -enheten, 1 från "In the Kitchen" -enheten, 2 från "On the Phone" -enheten, 2 från "Internet" -enheten. 1 frågor har utarbetats från ämnena och prestationerna från första termin, och en fråga har utarbetats från den 9: e enheten 'Chores' som är ämnet för andra termin Denna fråga är beredd utifrån prestationerna i 1: e klass och det är en enkel fråga i en spiralstruktur som eleverna enkelt kan lösa. Alla frågor är orimliga, läsförståelsesfrågor. Även om examensfrågorna är lätta jämfört med tidigare år, med tanke på de tre frågorna med negativa rötter, mäter dessa frågor elevernas uppmärksamhet och ökar deras chanser att göra misstag.

En annan poäng som sticker ut i tentamen är att till skillnad från förra årets tentamen ställdes bara en grafisk fråga i år.

Som GEN College-samordnare är vår övergripande bedömning av tentamen att det är ett enklare test jämfört med tidigare år med en balanserad fördelning av frågor från alla ämnen.

För LGS frågefylten och svarsnyckeln KLICKA HÄRVar den första att kommentera

Yorumlar