Task Exchange vid HAVELSAN

flaggan ändras
flaggan ändras

Ahmet Hamdi Atalay, som började arbeta som chef för HAVELSAN den 11 augusti 2015, lämnade sin tjänst efter ungefär 5 års tjänstgöring.


HAVELSAN vice verkställande direktör, utbildning och simuleringsteknik, med beslut av styrelsen för HAVELSAN. Mehmet Akif Nacar utnämndes genom ombud.

En ceremoni hölls på HAVELSAN huvudkontor på grund av tullbyte.

När han talade vid ceremonin tackade Atalay de anställda för det mervärde de skapade på företagets vägnar. Atalay uttryckte att han lämnade lyckan med att uppnå många saker som var riktade under de senaste fem åren och sa: ”Jag tror att HAVELSAN kommer att vara på mycket bättre platser från och med nu. Mehmet Akif Bey har varit på HAVELSAN i 5 år. Det är också en chans för HAVELSAN att en vän som känner till företaget och vi planerar många saker tillsammans tar över flaggan. ”

Nacar, som tog över uppgiften från Atalay, uppgav att Ahmet Hamdi Atalay hade mycket värdefulla bidrag och vägbeskrivningar under de tre åren de arbetade tillsammans och sa: ”Vi kommer att sträva efter att flytta flaggan högre än den plats som lämnats av Ahmet Bey, till förmån för våra statliga äldre. Vi kommer att arbeta tillsammans och vi kommer att föra HAVELSAN till bättre poäng med stöd från våra anställda. Det här är en flaggbyte, och vi har många uppgifter. Tack till Ahmet Beye för hans insatser och bidrag. Detta företag kommer aldrig att glömma sig själv. ”Var den första att kommentera

Yorumlar