Drönare påskyndar digital transformation med kontaktlösa kontroller

drönare påskyndar digital transformation med kontaktlösa kontroller
drönare påskyndar digital transformation med kontaktlösa kontroller

Covid-19-utbrottet, som påverkade världen, orsakade också förändringar i företagens operativa processer. Som ett resultat av de åtgärder som genomförts av regeringar vänder sig många branschrepresentanter till ny teknik för att fortsätta sin verksamhet. Sökandet efter lösningar har också ökat efterfrågan på drönare och drönntjänster avsevärt under de senaste två månaderna. Drönare kan uppfylla många olika uppgifter och samtidigt minimera kontakten mellan människor med varandra.


DroneBase, baserat i Santa Monica, förser organisationer, organisationer med prisvärd, pålitlig och effektiv luftfart. Tack vare dessa tjänster hjälper DroneBase också många företag från olika sektorer att fortsätta sin verksamhet med obemannade flygfordon.

DroneBase grundare och VD Dan Burton uttalade att teknik spelar en viktig roll för ekonomin: ”Tack vare den kontaktlösa inspektionen från DroneBase kan vi utföra fältinspektion med obemannade flygfordon utan att ens kliva på en anläggning. sa. Dessa kontaktlösa inspektionstjänster som tillhandahålls av företag som DroneBase gynnar särskilt fastighetsförvaltningen, försäkring och fastighetssektorn. Traditionell ansikte till ansikte försäljning och kundservice är mycket viktiga i dessa sektorer. Med tanke på de sociala avståndsåtgärderna föredrar företag att använda obemannade flygbilar genom att vända sig till teknikbaserad verksamhet.

Digital resa för dig som vill köpa ett hus

Fastighetssektorn genomgår också svåra tider på grund av pandemin. Den globala ekonomin och osäkerheten påverkade också fastighetsförsäljningen i många länder. Den traditionella fastighetsförsäljningsprocessen, som bygger på fysisk interaktion och kommunikation ansikte mot ansikte, utgör en risk för båda parter under denna period. Fastighetsmäklare använder också drone-teknik för att övervinna detta problem och säkerställa kontaktlös, säker kundkommunikation.

Flygbildavbildning erbjuder potentiella köpare en spännande upplevelse. Bilder med hög upplösning tagna av drönare visar alla detaljer om fastigheten till köparen. Drönare kan erbjudas i många olika versioner som 360 panorama, 3D-modell eller 4K-video.

Burton sade: "Många fastighetsmäklare och fastighetsförvaltare har redan använt drone-teknik för att skapa en försäljningslista eller undersöka byggnadens infrastruktur. Nu är denna teknik mycket användbar för "virtualisering" eftersom drönare tillåter fastighetsarbetare att samla in alla nödvändiga bilder, videor och data inom ramen för sociala avståndsregler. "säger.

Effektiv analys av fastigheter

Många stater i USA har genomfört strikt anti-virusisoleringspolicy. Dessa policyer orsakade också vissa svårigheter i fastighetsförsäljningsprocesser.

Enligt DroneBase minskar droner tiden på fältet med 40% jämfört med traditionella analysmetoder och sparar tid.

Brixmor Property Group, ett New York-baserat detaljhandelsinvesteringsbolag, har också använt dronteknologi under de senaste två åren för att hantera sina operativa processer. Företaget använder digitala, tvådimensionella mosaikkartor.

Korrekt upptäckt av skador

I en eventuell översvämning eller brand finns det några förfaranden som fastighetsförsäkringsbolag bör följa.

Drönare tillhandahåller bilder som enkelt kan användas, lagras och delas vid behov för att bestämma det allmänna tillståndet för egenskaperna. Bilder; Det hjälper också försäkringsgivarna att identifiera takförhållandena. När sådana uppgifter utförs med traditionella metoder i coronavirusprocessen utgör de ett hot för inspektörerna.

Ohio-baserade centralförsäkringsbolag, som verkar i mer än 20 stater, tillhandahåller flera försäkrings tjänster till företag. Centralförsäkringsbolag, som arbetar för att erbjuda sina kunder bättre service och för att förbättra de uppgifter de samlar in, föredrog också DroneBase.

Omforma egendomskontroller

När kommersiella drone-applikationer blir tillgängliga undersöker företag olika sätt att integrera drönare i sina operativa processer. företag; För att övervinna svårigheterna som skapades av Covid-19-utbrottet och fortsätta att tillhandahålla kvalitetstjänster till kunderna producerar det olika lösningar med hjälp av drönare. Drönare används också i stor utsträckning inom byggbranschen; Det kommer att fortsätta att skapa mervärde till sektorerna när det gäller effektivitet, kostnad och bekvämlighet för att möta kundernas efterfrågan på kvalitetsservice.

Hibya News AgencyVar den första att kommentera

Yorumlar