Covid-19-antikroppsskärmningstester började i Kayseri-industrin

covid-antikroppsscreeningstest startade i Kayseri
covid-antikroppsscreeningstest startade i Kayseri

Under samordning av hälsovårdsministeriet med organisationen för departementet för industri och teknik i Republiken Turkiet började antikroppsbaserade (Eliza) Covid-19 screeningtest för medlemsföretag / arbetsplatsanställda att tillämpas i enlighet med industriernas krav med initiativ från Kayseri industrikammare.


Kayseri Chamber of Industry (KAYSO) ordförande Mehmet Büyüksimitci, som lämnade information om studierna, uppgav att de som kammaren gjorde en intensiv ansträngning för att se till att företag påverkas minst av epidemiprocessen. ”Våra medlemmar har implementerat många metoder vid den säkra produktionen sedan epidemiens första dag. Jag vill tacka våra industriister och affärsmän som har varit mycket känsliga i den meningen. ”

President Büyüksimitci, som förklarade att Covid-19-screeningtesterna har börjat med provtagning på plats för att undvika störningar i produktionen, sade: ”Som Chamber of Us har vi initierat screeningtest i vår bransch långt under kostnaden, både när det gäller att stödja industrister och fortsätta produktionen. Visningar kommer att göras av expertteam i enlighet med våra industrins krav genom att ta prover på arbetsplatser. I detta avseende kommer tester att ge ett seriöst stöd för övergången till ny normal. Därför fortsätter vi att bidra till vår ekonomi utan produktionsstörningar. ”

Med uppgift om att dessa test kommer att förhindra spridning av sjukdomen till andra anställda med tidig diagnos och hjälpa anställda att övervaka sjukdomsprocessen mildt, sade borgmästare Büyüksimitci att produktionen inte kommer att störa eller någon sektion kommer att stängas i något företag.

Borgmästaren Büyüksimitci gavs slutligen av industriministeren Mustafa Varank och hälsoministeren, Fahrettin Koca, och den provinsiella hälsedirektören Dr. Ali Ramazan tackade Benli och alla som bidrog.Var den första att kommentera

Yorumlar