Coronavirus fortsätter att agera

coronavirus fortsätter att agera
coronavirus fortsätter att agera

Covid-19, som har blivit en global epidemi genom att drabba hela världen, har nått ett rekordantal med sin talhastighet. När han startade den normaliseringsprocess som planerades i Turkiet i juni fortsatte han att behålla sin plats på dagordningen. Antalet aktuella fall i Turkiet befanns vara 187 tusen 685.


Medieövervakningsbyrån Ajans Press har utfärdat mediekortet för Coronavirus. fram till idag före 10 mars, datum för de första fallen som har sett i Turkiet, enligt information som erhållits genom alla mediedata fortsätter Covidien att vara den mest talade 19-titeln genom tiderna. Enligt forskningen gjord av Ajans Press och PRNet digitala arkiv har antalet nyheter publicerade i tryckta media om Coronavirus närmade sig 10 tusen sedan 700 mars, medan antalet pressnyheter som släppts med normaliseringsprocessen har registrerats som 75 tusen 284.

Antalet fall i världen fortsätter att öka

Enligt informationen som erhållits av Ajans Press från gisanddata “COVID-19 System Science and Engineering Center (CSSE) Global Status” var antalet människor som fångats i coronavirus i världen 8 miljoner 952 tusen 428. När denna siffra jämförs för 22 dagar sedan fastställdes det att det fanns 1 miljoner 6 170 474 fall den 187 juni. . Kan öka med data för direkt, det avslöjade att antalet fall i Turkiet hittills är 685 19 tusen. Således Turkiet Covidien-13 med antalet människor som rankas som 2: e i världen, länder i de första tre; Det bestämdes som USA med 279 miljoner 879 tusen 1, Brasilien med 83 miljon 341 tusen 583, och Ryssland med 879 tusen 468. Det totala antalet dödsfall i världen registrerades som 331 tusen XNUMX.

Hibya News AgencyVar den första att kommentera

Yorumlar