Astrolog Nilay Dinç: Kommer dollarkrasken 2021?

Astrolog Nilay Dinç
Astrolog Nilay Dinç

Vi bevittnar att vissa astrologer har gjort mycket säkra förutsägelser om att dollarn kommer att kollapsa 2021 på sociala medier och till och med TV-sändningar nyligen, men till skillnad från andra astrologer drar astrolog Nilay Dinç en helt annan bild. I sin artikel den 19 april 2020 hade han tidigare förutsett den plundring och uppror som nu händer i Amerika och Europa. Låt oss lyssna på dollarens öde 2021 från Astrolog Nilay Dinç. Och han säger ...


Killar, först, låt oss klargöra det; Naturligtvis kommer dollarn att kollapsa en dag, men den är aldrig 2021. Precis som det bysantinska imperiets pengar är Solidus 700 år, det romerska imperiet är Aureus 300 år, de spanska pengarna är Real de Ocho, 110 år, och slutligen är det brittiska pundet 105 år, USA: s valuta och naturligtvis dog han 1971. Dollaren, som blev världens valuta till följd av Nixons övergivande av det "guldbaserade" monetära systemet, kommer också att "kollapsa", "dö". När allt kommer omkring, de imperier som nämnts ovan förvandlades till "platta pengar", vilket betyder "fiatpengar" - turkiska motsvarigheter och "lagpengar" med det ursprungliga uttrycket. Med andra ord, eftersom pengarnas värde är baserat på regeringarnas lagar, kallas det lagen och det har inget värde utom för statens ordstäv "Jag är garant för dessa pengar", de är bara ett papper.

Den amerikanska dollarn indexerades till guld mellan 1944 och 1971, och pengarna från resten av världen indexerades till den amerikanska dollarn. Med andra ord, när USA ville ha det, kunde dollarn inte skriva ut, och när den ville skriva ut, var den tvungen att sätta motsvarande guld i kassaskåpet. Det här är solida pengar eftersom de är indexerade till guld. USA: s president Nixon tog dock bort dollarn från detta guldbaserade system eftersom det hade svårt att finansiera Vietnamkriget 1971. Således hade han rätten att skriva ut obegränsade pengar. Alla känner till ekonomins grundläggande sanning, och inflationen inträffar om centralbanker ger ut pengar gratis. Om inflationen stiger, ökar räntorna, om räntan stiger, ökar staternas lånekostnader. Efter en punkt kommer den staten inte att kunna betala de huvudsakliga pengarna, till och med ränta, och den kommer att sjunka. Försämringen av de bysantinska och romerska imperierna var av samma anledning, de skrev ut pengar för att finansiera sitt krig, och någon gång kollapsade deras pengar och deras imperier försvann från historien.

Spanien, det mäktigaste imperiet före det brittiska imperiet, har inga pengar nu; de använder euro. Slutligen behövde England mer pengar för att fortsätta att vara det "solfria kungariket". När det valde att skriva ut pengar istället för att producera och tjäna dem, läses inte det oförstörbara, odödliga pundet nu. Här kommer den amerikanska dollarn att kollapsa en dag, men när du tittar på den har den en längre period, inte kanske 2021, kanske 10 år, kanske 20 år. Nu kommer vi att förklara orsakerna till detta nedan.

Astrolog Nilay Dinç
Astrolog Nilay Dinç
  • Banker över hela världen kommunicerar med varandra via SWIFT-systemet, så för att kunna göra EFT måste du skicka pengar genom en SWIFT-medlemsbank. Gissa vem som äger SWIFT? Precis så, USA ... Om du vill skicka 5.000 2021 dollar från Istanbul till din kusin i Australien, går pengarna först till den amerikanska centralbanken och får sedan sitt godkännande därifrån och når sedan Australien. Låt oss säga att dollarn kollapsade 1, finns det ett alternativ till SWIFT just nu? Nej ... Hur kommer då de som vill kollapsa denna dollar (Kina, Illuminati osv.) Att sedan överföra sina pengar? Stoppar världshandeln plötsligt för att den är snygg? Tänk på det här, tekniskt, om USA vill, kan det få Kina ut ur SWIFT-systemet över natten. På morgonen den kvällen kan Kina inte ta 2021 lira utomlands. Om USA gör detta, skulle det inte skada sig självt också? Får. Det här är vad vi vill berätta för dig, du kan inte kollapsa dollarn på en sådan natt (läs 2021). Om ryggraden i världens finansiella system plötsligt (dollar) går sönder (innan alternativet kommer ut) kommer alla att sjunka. Detta alternativ kommer inte ut förrän XNUMX, eller ens på länge.
  • Tabellen nedan visar utvecklingen av valutor som innehas av IMF i centralbanker i alla länder sedan 1965. Från och med 2019 är 61% av de pengar som innehas av alla länder i centralbanker Dollars. Denna siffra var 50% för 84 år sedan. Den viktigaste produktionen av euron är 1 januari 1999 (säga 2000). Under de senaste 20 åren har den bara ökat med 2% och nått 20,5%. Så hur är den kinesiska valutan Yuan, som alla ser som en rival till USA, dollarn? Endast 2% av världen. Så vad är nivån av okunnighet att säga att dollarn kommer att kollapsa nästa år 2021? Tänk på det, 61% av världens reserver kommer att falla och dollarn kommer att kollapsa efter 7-8 månader, och då kommer inte de länder som innehar så många dollar i centralbankerna på en gång ... Finns det något konstigt i den här verksamheten? 😊

USD

USD

  • Inte många vet, men de två länder som USA: s mest är skyldiga i världen är Japan ($ 1.12 biljoner) och Kina ($ 1.11 biljoner). Så hur uppstod denna skuld? Eftersom intäkterna från kinesisk och japansk export är mycket högre än deras import, istället för att hålla alla dessa överskotts pengar i viloläge, går de till centralbankerna och köper obligationer (statsskuldpapper) tryckta av den amerikanska statskassan. Med andra ord går de till de dollar de tjänar genom att sälja produkter till USA och de är skyldiga att låna ut till USA igen. Varför, för det finns inget annat pålitligt och relativt högt intresse-land att gå.
  • Det finns 3.2 biljoner dollar i Kinas centralbank. Så vill Kina att USA (Dollar), till vilken den är så kopplad, kollapsar? Vill ett land att den bästa kunden ska kollapsa nästan omedelbart (2021)? I så fall kollapsar han (Kina) ännu värre.
  • Dollar betyder kapitalistisk marknadsekonomi. För att dollarn ska kollapsa måste detta kapitalistiska system först kollapsa. Kraschar det? Kraschar. Vad har inte försvunnit? Tja, som våra astrologer sa, kollapsar detta system, som är enormt och har inget alternativ, 2021, efter 7-8 månader?
  • Om en valuta kommer att kollapsa, kommer den första euron att gå, då kommer dollarn att kollapsa. Så om dessa astrologvänner vill kollapsa pengar 2021, tror jag att de borde gå och jobba på några euro. Se vem som har flest socioekonomiska problem, Europeiska unionen, som inte har kunnat vara en anständig "union" på 20 år, och att alla länder utom Tyskland har gråt (ekonomierna i Italien, Spanien har varit eländiga de senaste 2-3 åren) eller Amerika, supermakten, ägaren till den kapitalistiska ekonomin. Gör du? På tal om makt vill jag påminna er om att till och med Europa inte har en armé, och att även Tysklands armé är i dåligt skick på grund av låga budgetanslag. Det är ett USA som årligen fördelar 700 miljarder dollar till sin armé. Det goda är att dessa 700 miljarder dollar inte kommer ur USA: s ficka, det går och skriver ut dessa pengar från sin centralbank.
  • Tabellen nedan är ett index som visar värdet på dollarn. Med sitt enkla uttryck var det på sitt normala värde (2014) 100, bara 6 år senare har det nått nivån 30 med ett värde på 130% idag, och som ni ser, nådde denna siffra sig i mars 2020, där Corona-viruset, som nästan kollapsade världsekonomin, nådde en topp. Värdet på dollarn. Låt oss ställa samma fråga till våra astrologvänner som följer betygsättningen; Varför sprang länderna till den säkraste hamndollar som investerare som har pengar när världsekonomin bryter igenom Corona? Hur kan ett mynt, som nådde sin historiska topp i mars 2020, kollapsa utan skäl 1 bara ett år senare? Titta igen på diagrammet och notera hur dollarn försvagades i den globala krisen som kom 2021, 2002 år efter dess tidigare historiska topp. Det första var 6 år efter toppmötet, värdet föll, och det andra var att släppa en kollaps endast 2008 punkter under dess normala värde, under vilket Island var konkurs.
Fred
Fred

Ur urologiskt perspektiv, medan Uranus befinner sig i Oxen, kommer det att finnas rörelser som kommer att utlösa förändringar på penningmarknaderna fram till 2026, men detta kommer inte att hända med den amerikanska dollarens kollaps. Vattumannen ålder vi kommer in kommer att stödja nya valutor, särskilt digitala och kryptokurser, men detta är inte en transformation på kort sikt. Vi pratar om en förändring som kommer att förändras långsamt i 20 år och fungerar alternativt.

För att sammanfatta i en kort, enkel mening kommer 2021-dollarn inte att kollapsa eller till och med bryta nya historiska poster och prova nya toppmöten.

https://www.astrolognilaydinc.com/post/2021-de-dolar-%C3%A7%C3%B6kecek-mi-abd-batacak-m%C4%B1

Du är älskad!

Astrolog Nilay Dinç


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser