Adnan Menderes flygplats välkomnar Dusseldorf flygplan

adnan menderes flygplats med Dusseldorf flyg
adnan menderes flygplats med Dusseldorf flyg

Izmir Adnan Menderes flygplats välkomnade Corendon Airlines första flyg från Düsseldorf.


Den första flygningen som organiserades av Corendon Airlines denna säsong på Izmir Adnan Menderes flygplats, som drivs av TAV-flygplatser, möttes med vattensmycken och blommor. Corendon startade ömsesidiga flyg från tio städer i Tyskland, Wien, huvudstaden i Österrike, Bryssel, Belgiens huvudstad Bryssel och Schweiz till Basel. Städer att flyga från Tyskland är Köln, Düsseldorf, Münster / Osnabrück, Frankfurt, Hannover, Hamburg, München, Nürnberg, Stuttgart och Berlin-Tegel.

TAV Ege General Manager Erkan Balcı sa: ”Vi är glada att välkomna våra passagerare och planerade flygningar på vår flygplats. Vi började servera inrikesflyg i början av juni. Tack vare de åtgärder vi har genomfört i harmoni med våra intressenter inom branschen fortsätter vi vår verksamhet utan problem. Vi är glada över att Corendon Airlines har börjat direktflyg från 13 europeiska städer till Izmir från och med denna vecka. Vi vill tacka våra flygbolag och alla våra intressenter, särskilt DHMI, SHGM, under samordningen av transportministeriet, som vi förberedde tillsammans under pandemiprocessen. ”

Corendon Airlines började organisera ömsesidiga flyg till Ankara och Bodrum en gång i veckan.

Schemalagda inrikesflyg, som startade igen den 3 juni, efter en tvåmånaders paus på grund av en pandemi på Izmir Adnan Menderes flygplats, fortsätter smidigt. Förutom Corendon organiserar Sunexpress också flyg från olika europeiska städer till Izmir. I linje med Airport Pandemic Precautions and Certification Circular publicerad av SHGM på Izmir Adnan Menderes Airport, gjordes anvisningar och skyltar för att hjälpa passagerare och flygplatsarbetare att behålla sina fysiska avstånd över terminalen.

Hibya News AgencyVar den första att kommentera

Yorumlar