Yedikuyular Ski Center Bazaar Construction startade

Kahramanmaras yedikuyular skidort är på väg till innovation
Kahramanmaras yedikuyular skidort är på väg till innovation

Yedikuyular Ski Center Bazaar Construction Started; Kahramanmaraş Metropolitan Municipality startade grävarbeten för byggandet av Bedesten Bazaar i Yedikuyular-regionen, som har blivit ett turistcenter.


Inom ramen för turismverksamheten började Metropolitan Municipality bygga Bedesten Bazaar i Yedikuyular-regionen.

Bedesten Bazaar, med en total konstruktionsyta på 2 tusen kvadratmeter, kommer att ha 10 butiker, sociala områden, manlig-kvinnlig masjid, wc och barnvårdsrum.

De lokala hantverksprodukterna från Kahramanmaraş kommer att säljas och marknadsföras i Bedesten Bazaar, vilket kommer att säkerställa användningen av Yedikuyular-regionen inte bara för vinterturism utan också under fyra säsonger. Därför kommer regionen att vara en trevlig viloplats för människor som är överväldiga av varmt väder på sommaren.Var den första att kommentera

Yorumlar