Underhåll och reparation av tåglinjer och nivåövergångar från Mersin Metropolitan

Tåglinjer och plankorsningar i Mersin,
Tåglinjer och plankorsningar i Mersin,

Mersin Metropolitan Municipality Transport Departments besättningar, asfalt som fortsatte i staden, vägbyggande, underhåll och reparationsarbete samt Republiken Turkiets statliga järnvägar till (TCDD), ägda och Metropolitan kommuns järnvägslinje med ansvar och plan övergångar i underhåll och reparation genomför studier.


Underhålls- och reparationsarbeten utförs på järnvägar och planövergångar som hör till TCDD-vägarna, som betjänar Mersin-Adana, Mersin-İskenderun och Mersin-İslahiye.

Golvstädning utförs vid jämna korsningspunkter

Vägbyggnadens underhålls- och reparationsavdelningsgrupper som arbetar samtidigt med Transportdepartementet gör det enkelt att passera genom rengöring av material som kol, sågspån, cement som hälls från tunga fordon vid nivåövergångsställen.

Metropolitan kommuns brandkårsteam grep in i elden från torkat gräs på grund av de stigande temperaturerna vid Kavaklis och Yeni Taşkents nivåövergångar och såg till att den släcktes.

Signalanordningar upprätthålls

I nivåövergångarna, som är korsningen mellan vägtrafikleden och järnvägen, och kontrolleras av signalsystem, utförs underhållsarbete för signalisering regelbundet av Metropolitan-teamen.

Medan tekniskt underhåll av signalanläggningar genomfördes för att förhindra signalfel som kan uppstå, gjordes millimeterjusteringar av korrigeringar för fyllning och järnväg och glidskenor vid 100: e året och Kavaklis nivåövergångsställen.

Deformerade riktningsskyltar och lysande skyltar repareras

De deformerade skylten, väglinjen, riktningsskyltarna och varningsskyltarna vid 100-åriga nivåövergångarna, under Metropolitan kommuns ansvar, förnyades av Trafikförvaltningsdirektoratet och TCDD-signaleringsteamen.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Var den första att kommentera

Yorumlar