Omfattande arbete vid överbryggade korsningar i Bursa

Storskalig studie på korsningen i Bursa
Storskalig studie på korsningen i Bursa

I portföljimplementeringarna i Bursa förnyar Bursa Metropolitan Municipality, som spillar 28 tusen ton asfalt på en rutt på 80 kilometer, de viktigaste artärerna från början och upprätthåller kopplingspunkter för brokorsningarna vid korsningen inom ramen för den sista gatubegränsningen som tillämpades före normalisering. Med uppgift att de ger komfort för transport med den asfalt som de lägger på Bursa-gatorna inom ramen för gatubegränsningar, sade Metropolitan Municipality borgmästare Alinur Aktaş att de arbetar mycket för att säkerställa körkomforten vid brokorsningarna i stadens centrum.

Andningsinsatser i huvudartärerna


För att förhindra spridningen av koronavirusepidemin har Metropolitan Municipality, som har gjort en intensiv insats för att tillhandahålla varm mat, tillförsel och marknadsbehov, levt upp till huvudgatorna som inte har upprätthållits på många år genom att göra epidemin till en möjlighet. Efter att ha förändrat utegångsförbud som inrikesministeriet införde på helgerna den 30 april i provinser som täcker 11 storstadsstäder och Zonguldak, har Metropolitan Municipality gjort vägarna mer bekväm med asfalteringsarbeten som initierats i alla huvudarterier, där det inte är möjligt att ingripa på grund av trafikbelastning på normal tid. . Under de senaste sex veckorna, Mudanya-vägen, T6, T1-spårvagnslinjerna, Setbaşı, Yeşil, Namazgah, İpekcılık och Gökdere - Vägarna som inte har hållits mellan nybörjare har förnyats från början. Med de arbeten som endast utfördes på utegångsförbud har den 3 kilometer långa rutten förnyats från början genom att hälla cirka 28 tusen ton asfalt.

Nästa är korsningen med broar

Science Boards rekommendationer från 1 juni, enligt Turkiets normaliseringsprocess när de gick in kontrollerad i hela, Bursa Metropolitan Municipality av förbudet var att utvärdera normaliseringen tillämpas före uppkomst slutgatan på bästa sätt. Broanslutningspunkter, som har slitit ut över tid vid bryggkorsningarna i huvudarteriorna, har gjort studien mer bekväm. Vid Fatih Sultan Mehmet Boulevard-korsningen, som har använts i stor utsträckning sedan dess öppning 2006, har bryggfogarna deformerats på grund av fordonsanvändning under åren, medan asfalt kollaps inträffade på grund av utmattning i materialstrukturen. Denna situation, som medför allvarliga risker när det gäller körkomfort och säkerhet, har eliminerats med de genomförda studierna. Gemensamt förnyelsearbete har avslutats på Fatih Sultan Mehmet Bridge med "Visco Elastic Binder Epoxy Based Bitumen Based Joint Filling Systems" som används på kvalitetsvägar med ny teknik tillverkad över hela världen.

Trafiken kommer att slappna av

Bursa Metropolitan Municipality borgmästare Alinur Aktaş undersökte arbetena vid Fatih Sultan Mehmet Boulevard-korsningen. Påminnande om att de har förvandlat gatubegränsningarna till möjligheter i 2-2.5 månader och använt ett omfattande arbete med asfaltvägar i huvudkärlen, uttalade president Aktaş att det är vändningen att brygga korsningar. Med uppgift om att de betraktar transport som den första prioriteringen från första dagen och de vidtar åtgärder i denna riktning betonade president Aktaş att de arrangemang som underlättar Bursas trafik gradvis kommer att tas i bruk. Förklara att de tycktes vara små för att öka komforten och kvaliteten i transporter, men de har genomfört viktiga aktiviteter i funktion, sa borgmästare Aktaş: ”Området vi befinner oss i nu är Fatih Sultan Mehmet Bridge. Här har det över tid inträffat situationer som påverkar kvaliteten på körning i bro- och vägfogar och skarvar. Genom att slutföra utegångsförfarandet avslutar vi studierna relaterade till dem. ”

Körkvalitet med ny teknik

President Alinur Aktaş förklarade att de försöker en ny teknik som kallas "visco-elastiskt bindemedel epoxibaserade bitumenbaserade gemensamma fyllsystem" i brorenoveringsarbeten. Med betoning att de tidigare har använt denna slitstarka metod i tyska kanalen Yunuseli och uppnått framgångsrika resultat, sade president Aktaş: ”Nu har detta system kommit till Fatih Sultan Mehmet-bron. Senare kommer Demirtaş, Hacıvat, Balıklıdere, Deliçay och BUTTİM att genomföras i broområden och andra områden som behöver repareras. Ett helt nytt, elastiskt material. Det påverkar inte körkvaliteten, och det kommer att ge hälsosam service under många år. Vi fick allvarliga klagomål om detta. Jag tror att det i morgon kommer att ge ett bra resultat både vad gäller visuell och körkvalitet. Labour vill tacka alla som bidrog. Lycka till, ”sa han.

Studien, som kommer att göra broarna mer bekväm, kommer att genomföras i korsningarna Demirtaş, Hacivat, Balıklıdere, Deliçay och Buttim Bridge och alla stadsvägar som kräver reparation.Var den första att kommentera

Yorumlar