Specialapplikation från Fiat till Fleet Management: Min Fiat Yol Friend Connect Filom

Speciell applikation från fiat till flottparkering fiat min vän connect filom
Speciell applikation från fiat till flottparkering fiat min vän connect filom

Ansluter bilen och föraren med Fiats fjärranslutningsteknologi bidrar Yol Yolım Connect nu till flottornas driftseffektivitet. "Connect Filom", som lanserades i juni, kan användas i hanteringen av en hel flottor. Med Fiat My Friend Connect Filom-applikationen kan alla funktioner i flottan enkelt nås genom att fjärransluta via smartphone eller dator.


Fiat Brand Director Altan Aytaç i sitt uttalande om ämnet; ”Tack vare uppgifterna och detaljerad uppföljning från vår Fiat Yol Friend Connect Filom-applikation kan flottansvariga vidta hälsosamma åtgärder för att öka deras effektivitet och lönsamhet i sin verksamhet. Med Connect Filom kan du ha många användbara funktioner som fordonsspårning, fordonsfiltrering, förare, lager, kostnad, kontrakt, trafikbiljett och underhålls- och reparationshantering. Min Fiat Yol Mate Connect Filom-applikation kommer att ge en stor fördel i flottanhantering.

Fiats anslutningsteknologi ”Fiat Yol Mateım”, som förbinder bilen och föraren och ändrar förhållandet mellan användarnas fordon, fortsätter att förnyas. Fiat Yol Dostım serverar nu fordonsflotta med Connect Filom-applikationen. Min Fiat Travel Companion ”Connect Filom”, som lanserades i juni, erbjuds operatörer och flottans chefer som ett smart flottparkhanteringssystem som samlar, analyserar och transformerar alla företagets fordon och data på en skärm. Anslut Filom-hanteringspaket; Det ger stor bekvämlighet i hanteringen av alla möjliga processer inom en fordonsflotta som fordonsspårning, fordonsfiltrering, förare, lager, kostnad, kontrakt, trafikbiljett och underhålls- och reparationshantering.

Flottans effektivitet och företagets lönsamhet ökar!

Indikerar att Fiat Yol Friend Connect Filom-applikationen kommer att ge betydande stöd till flottparkhantering, sa Fiat Brand Director, Altan Aytaç, “Fiat Yol Friend Connect, som vi lanserade för två år sedan, har gjort många användares liv lättare och har gjort kontrollen av alla processer relaterade till fordonet trevliga. Min Fiat Yol Mate Connect Filom-applikation ger en stor fördel i flottanhantering. Våra användare kan vidta hälsosamma åtgärder för att öka deras effektivitet och lönsamhet genom att följa flottparkerna i detalj med de data de får från applikationen. "

Att säga att de har flyttat informationsflödet i befintliga flottahanteringsapplikationer ännu längre med Fiat Yol Friend Connect Filom-applikationen, sa Aytaç; ”Vi designade infrastrukturen för Fiat Yol Friend Connect Filom, som kommer att stödja drifthantering av företagen, genom att arbeta med våra flotta kunder och användare. Med applikationen fastställs användningsplatserna för fordonen i hela flottan och användarna kan utvärderas. Följaktligen kan områden som behöver förbättras identifieras. ”

Fleet Management förvandlas till fördel!

Fordonshanteringssystem i applikationen; Det ger möjlighet att följa upp byten av fordon i fordon, övervakning av förarhistorik, kostnad per fordon, underhåll och reparation, trafikböter, kontrakt, lager och uppdelning av poolfordon. Pool Vehicle Management System inkluderar bokningsmodul, SMS-påminnelser, fordonsöverensstämmelsesschema, hantering av fordonsförfrågningar och godkännandebaserat bekräftelsessystem. My Travel Companion Connect Fleet tillåter spårning av livefordon på kartan där den ligger. Genom att filtrera fordonen på kartan är det möjligt att filtrera platsinformation, användningsändamål, reservation och fordonsbrott. Med visning av fordonsrutor på kartan visas fordonets km- och varaktighetsbaserade rörelserinformation på grundval av resan.

Tack vare Inventory Management; Snabb åtkomst tillhandahålls genom arkivering av alla typer av inventarier som sommar-vinterdäck, licens, reservnyckel, enhet som tillhör fordonet, sparar plats och filter. Utbyte av fordon, visning av fordonshistorik i föraren, kostnad per fordon, underhållsreparation, trafikbiljett, kontrakt och lageruppföljning erbjuds med Driver Management System.

Cost Management System å andra sidan tillåter att kostnaderna laddas i Excel-format, planerad månatlig automatisk eller manuell. Dessutom kan Fiat-servicekostnader som HGS-OGS, bränsle, parkering, tvätt, hyra, underhåll, reparation, försäkring och bilförsäkring tas automatiskt. Avtalshantering; när kontrakten har registrerats påminner det om slutdatum för kontraktet och återspeglar automatiskt de månatliga fasta utgifterna för fordonen i kontraktet till kostnaderna. Trafikböterna registreras och föraren hittas när straffen anländer under Traffic Penal Management. Öppna skaderegistrerna och bearbeta detaljerna. Skadeadministrationen, automatisk bearbetning av underhålls- och reparationsregister från Fiat-tjänster och statusbaserad filtrering, Underhållsreparationshantering, bensin Ofisi och Opet-integrationen och bränsleköp köps omedelbart genom liter- och TL-baserade kostnader.

Detaljerade rapporter skickas via e-post

Anslut Filom; Den presenterar detaljerade rapporter till relevant chef om ämnen som överhastighetsgräns, övertidsanvändning, tomgång, kmanvändningsinformation / överskridande gräns, resekörning. Bränslerapporten erhåller tydliga data genom att jämföra fordonsbaserad TL, liter och km. Relaterade chefer kan visa alla rapporter via e-postmeddelanden. Med den dagliga överklockningsrapporten rapporteras förare som överskrider den definierade hastighetsgränsen kollektivt, minst en gång om dagen. Vecko- och månadssammanfattningsrapporter rapporterar sammanfattningsinformation för föregående vecka och påminnelser för nästa vecka. Information som underhållsreparationstid, uppsägning av kontrakt, nyligen tillagda fordon, utgiftsvarningar, årliga överskridande kmgräns ingår i dessa rapporter. Meddelandet om smarta påminnelser informerar å andra sidan användaren om de påminnelser som de har ställt in i tid.

Fiat Yol Friend Connect

I Fiat-märkesmodeller kan användare av dedikerade fordon i flottan samtidigt till flotthanteringspaketet dra nytta av Fiat Yol Mate My Connect-applikationen. Med denna applikation, användaren; Ambulanssamtal Återkallande varning, meddelande om olycka och svart plats, hastighets- och avståndsbegränsning, mina resor-service / underhållsinformation, nöjesresan, meddelanden om fordonsvarning, fordonsplats Funktioner som fordonsintervall, bränsle- och batteristatusinformation erbjuds när du är borta.

Hibya News AgencyVar den första att kommentera

Yorumlar