Sista chansen att äga Porsche i PETLAS-annons

Sista chansen att få en Porsche i Petlas-annons
Sista chansen att få en Porsche i Petlas-annons

Turkiets däckindustriledande leverantör av inhemskt kapital Petlas erbjuder konsumenterna chansen att vinna en Porsche Cayman 500 $ i däckbutiken. De sista dagarna av kampanjen, som kommer att pågå till 30 juni, har angetts.


De sista dagarna togs in i lotteriet-kampanjen som erbjuder PETLAS-konsumenter möjlighet att äga en Porsche. PETLAS-kunder har rätt att delta i Porsche 30 Cayman-lotten för varje 2020 TL-däck som köps från PETLAS fram till 500 juni 718.

Turkiet är den ledande leverantören av inhemskt kapital Petlas, däckbranschen, och belyser varumärket konkurrenskraftigt vad gäller kvalitet, prestanda, med hänvisning till körsäkerhetsfunktioner som ett humoristiskt sätt "Summit Target Now!" En röd Porsche 718 Cayman-bil användes i reklamen. Med lotteri-kampanjen ger det kunderna möjlighet att äga en liknande bil.

Hibya News AgencyVar den första att kommentera

Yorumlar