Söker lån för Dudullu Bostancı tunnelbana hittades!

Söker lån som hittades för dudullu bostanci metro
Söker lån som hittades för dudullu bostanci metro

İBB: s president Ekrem İmamoğlu gav de goda nyheterna att de hittade finansieringsstödet för tunnelbanelinjen, som obligatoriskt stoppades på grund av andelen på hans twitterkonto.


I tillkännagivandet från İmamoğlu personliga twitterkonto; ”En annan god nyhet för Istanbulites. Vi började byggandet av en annan tunnelbanelinje som stoppades genom att hitta nödvändig kredit. När tunnelbanan Dudullu Bostancı slutar kommer den att tjäna 200 tusen passagerare. ” använda uttryck

Tunnelbaneprojektet, som inleddes 2016, stoppades som en följd av slutet av anslaget 2018. Dudullu Bostancı-tunnelbanan, som är en mycket viktig linje som förbinder Dudullu, Bostancı, Marmaray, Üsküdar, Ümraniyet och Çekmeköy på norra sydaxeln, är av stor betydelse av detta skäl.

stationer

 • lastbilsförare
 • Emin Ali Pasha
 • Ayşekadın
 • Kozyatagi
 • Kucukbakkalkoy
 • Icerenkoy
 • Kayışdağı
 • Mevlana
 • IME
 • Modoko
 • Dudullu
 • fred
 • tomter

Integrerade linjer

M5 Üsküdar-Çekmeköy tunnelbanelinje vid Dudullu station, M4 vid Kozyatağı station Kadıköy- Överföring kan göras med tunnelbanelinjen Kavşantepe, metrelinjen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli vid Mevlana-stationen och Marmaray-operationen på Bostancı-stationen.Var den första att kommentera

Yorumlar