Projekt som tar andetaget till Kocaelis transportnät kommer att lanseras

Projekt som kommer att andas Kocaels transportnät kommer att genomföras
Projekt som kommer att andas Kocaels transportnät kommer att genomföras

Kocaeli Metropolitan Municipalitys generalsekreterare Balamir Gündoğdu träffade generaldirektör för motorvägarna Abdülkadir Uraloğlu för att diskutera frågor som norra Marmara motorväg, Kandira Road och Gulf Port-anslutningsvägar, som är mycket viktiga för Kocaeli. Vid mötet som hölls på Generaldirektoratet för motorvägar underströk man att projekt som kommer att andas Kocaelis transportnät kommer att genomföras utan att bromsa ner.

FUNDAS I SAMRÅD


Metropolitan Municipality försummar inte att följa de arbeten som utförs av General Directorate of Highway, samtidigt som de genomför ett av projekten för att upprätthålla transporten i Kocaeli med högre kvalitet och komfort. I detta sammanhang har Metropolitan Mayor Assoc. Dr. Med instruktion från Tahir Büyükakın besökte generalsekreteraren Balamir Gündoğdu generaldirektören för motorvägarna Abdülkadir Uraloğlu för att lära sig den senaste statusen för dessa projekt och för att hålla samråd.

PROJEKTER FORTSÄTTER UTAN KLIPPNING

Under besöket utbyttes synpunkter på anslutningsplatserna för Körfez hamn, utgifter för förskjutning av infrastrukturen i Kandira Road och byggandet av gruppvägar skadade på grund av norra Marmara Highway. Generalsekreteraren Balamir Gündoğdu fick under mötet veta att dessa aktiviteter, som är av avgörande betydelse för Kocaeli, fortsätter utan att bromsa ner och kommer att erbjudas medborgarna så snart som möjligt.Var den första att kommentera

Yorumlar