Murat andra utnämnd till ROKETSANs generaldirektorat

Murat utsågs till den andra direktören för roketsan
Murat utsågs till den andra direktören för roketsan

ROKETSAN höll den ordinarie stämman den 11 juni. Som ett resultat av mötet avgick generaldirektör Selçuk Yaşar, som har tjänstgjort ROKETSAN i 32 år, och Murat Second, som var chef för STM, utsågs.

Roketsan Styrelseordförande Pressmeddelande


Som ett resultat av ROKETSAN ordinarie bolagsstämma den 11 juni 2020 fick vice försvarsminister, som är ledamot i styrelsen, Muhsin DERE och Sn. I stället för Mustafa AYSAN, vice försvarsminister. Yunus Emre KARAOSMANOĞLU och Mr. Ahmet TÜRKMEN valdes. Vid styrelsemötet efter generalförsamlingen; Han är medlem i styrelsen. Musa ŞAHİN har valts till vice ordförande för styrelsen. Jag önskar framgång för våra nyvalda medlemmar.

Han har tjänstgjort ROKETSAN i 32 år sedan dess inrättande, och han utförde uppdraget som General Manager sedan februari 2012 med framgång och flit och har haft betydande ansträngningar för att utveckla och utveckla ROKETSAN. Selçuk YAŞAR: s egen begäran om pensionering från befattningen som verkställande direktör godkändes av styrelsen. För mig själv, styrelsen och familjen ROKETSAN för hans bidrag till ROKETSAN och hans minnesvärda arbete. Tack vare Selçuk YAŞAR, jag önskar dig ett lyckligt och hälsosamt liv.

Sec. Efter att ha tjänstgjort som STM-chef för ROKETSANs generaldirektorat, som blev ett resultat av Selçuk YAŞARs pension, Mr. Murat İKİNCİ har utsetts. Efter examen från Bilkent University Computer Engineering Department med en utbildning på grundnivå, efter att ha fått sin magisterexamen vid samma universitet, avslutade han också en MBA-examen, har arbetat i försvarsindustrin i 20 år och har varit senior manager på STM sedan 2008. Han har framgångsrikt arbetat som STM General Manager fram till idag. Jag hoppas att Murat İKİNCİ lyckas med ROKETSAN med min kunskap och erfarenhet, och jag tror att det kommer att skapa mervärde för ROKETSAN och utföra viktiga och värdefulla arbeten. Jag skulle vilja välkomna honom på uppdrag av mig själv, styrelsen och ROKETSAN-familjen.

Med min djupaste kärlek,

Professor Dr. Faruk YIGIT
Styrelseordförande


Var den första att kommentera

Yorumlar