Ministeriet för nationell utbildning kommer att rekrytera 6 kontraktsanställda

Ministeriet för utbildning anställer anställd personal
Ministeriet för utbildning anställer anställd personal

I enlighet med den åttonde artikeln i ”Förordningen om principer och förfaranden för anställning av IT-personal i storskaliga datorenheter för offentliga institutioner och organisationer” som offentliggjordes i officiella tidningen 31.12.2008 och numrerade 27097 för att anställas under order av ministeriet för nationell utbildning; Sjuttio procent av KPSSP8-poäng som togs i tentamen för allmän personalutveckling som hölls 2018 och 2019 (KPSS-poäng för kandidaten som inte har en KPSS-poäng eller inte lämnar in ett dokument anses vara 3 (sjuttio)) och 70 procent av poängen som accepterats av rådet för högre utbildning (30) Enligt beställningen på grundval av det totala mjölet (främmande poäng för dem som inte lämnar in YDS eller motsvarande poäng kommer att beräknas som 0 (noll)) kommer vårt ministerium att vara bland kandidaterna med fem (fem) gånger den upphandlade IT-personalställningen mellan 5 - 11 - 12 augusti 13. 2020 (sex) uppsatta informatiker kommer att rekryteras i enlighet med den framgångsordning som kommer att ske som ett resultat av den muntliga tentamen mellan studenterna. Guide till tentamen www.meb.gov.tr. - http://personel.meb.gov.tr publiceras kl.


För detaljer om annons KLICKA HÄRVar den första att kommentera

Yorumlar