Luftförsvarssystem med låg höjd till TSK

Leveransen av Tskya al-höjd luftförsvar slutfördes
Leveransen av Tskya al-höjd luftförsvar slutfördes

Ordförande för presidentens försvarsindustri. Dr. İsmail Demir meddelade att ansträngningarna att stärka Layered Air Defense System, ett av deras sociala mediekonton, fortsätter.


President professor Dr. Inom ramen för våra förstärkningsarbeten kommer Demir att modernisera 35 mm luftförsvarssystem och förnya alla elektroniska underkomponenter till de 35 mm bogserade luftförsvarsvåpenna i TAF: s inventering, och få förmågan att kasta partikelammunition i vapnen som används som luftförsvarsvapen med låg höjd. Han uttryckte.

Han delade också informationen om att Fire Lottery Device som producerades av vår inhemska nationella industri och den första omgången av massproduktionen bestående av två moderniserade togs grossister levererades till TAF, att Fire Management Device-systemet kunde styra 3 moderniserade bogserade kanoner och 1 Hisar-A Missile Launching System samtidigt. .Var den första att kommentera

Yorumlar