Ministeriet för kultur och turism kommer att köpa 31 praktikanter

Ministeriet för kultur och turism tar emot praktikanter
Ministeriet för kultur och turism tar emot praktikanter

Ministeriet för kultur och turism tar emot internkonstnär


A - ALLMÄNNA KRAV FÖR KANDIDATER

1 - Att vara en turkisk medborgare,

2 - Att ha fyllt 18 år från examen,

3 - Att inte berövas allmänhetens rättigheter,

4 - Även om de perioder som anges i artikel 53 i den turkiska strafflagen har gått; Brott mot statlig säkerhet, brott mot den konstitutionella ordningen och funktionen av denna ordning, förfalskning, utpressning, bestickning, stöld, bedrägeri, bedrägeri, bedrägeri, missbruk av bedrägeri, bedrägeri, även om dömd till fängelse eller förlåtelse för ett år eller mer för ett avsiktligt brott För att inte bli dömd för konkurs, skada i anbud, skada i prestanda, tvätt av tillgångar till brott eller smuggling,

5 - Inte har något att göra med militärtjänst för manliga kandidater, inte vara i militärtjänstens ålder, om han / hon är i militärtjänstens ålder, har han gjort aktiv militärtjänst eller skjutit upp eller överförts till reservklassen,

6 - Att inte ha en psykisk funktionshinder som kan hindra honom från att utföra sin plikt ständigt.

B - SÄRSKILDA KRAV FÖR KANDIDATER

1 - Efter examen från officiella och privata konservatorier eller skolor med en musikavdelning eller med en speciell musikutbildning,

2 - Att framgångsrikt utföra de verk som anges i artiklarna 92, 94, 96 och 98 i Förordningen om Presidentens symfoniorkester.

C - ANVÄNDNINGSMETOD OCH PLATS

Jobbformulär för vårt ministerium http://www.guzelsanatlar.ktb.gov.tr Det kan erhållas från internetadressen. Kandidaterna bör lämna in sitt formulär för ansökan och andra dokument i artikeln "D" i detta tillkännagivande, t.ex. pdf, jpeg, etc. Förbereder i (icke-uppdaterbart filformat) format, csosinav@ktb.gov.t är de måste skicka till e-postadressen i en interaktiv miljö. Kandidaterna måste ansöka till tidsfristen den 24 juli 2020, kl 23:00 från och med offentliggörandet av tentamensmeddelandet i officiell tidning. Det är inte institutionens ansvar att inte nå institutionen på grund av problem som uppstår vid förseningar via e-post efter ansökningsdatum.

Kandidater kommer att kunna gå tentor i mer än en gren, förutsatt att de har skickat in en ansökningsformulär separat för de grenar de har valt eller har markerat varje gren de vill ta provet separat i formuläret för arbetsbegäran.

Listan över kandidater som har ovanstående villkor till följd av granskningen av formuläret för ansökan om anställning och bifogade handlingar och som är berättigade till tentamen, www.cso.gov.t är ve www.guzelsanatlar.ktb.gov.t är Det kommer att tillkännages på internetadresserna, och kandidater kommer inte att meddelas separat.

Kandidaternas examinationsdokument skickas till den e-postadress som anges i formuläret för arbetsbegäran.

All information och dokument som krävs för ansökan kommer att skickas i en interaktiv miljö som anges ovan, och de ansökningar eller dokument som lämnas in för ansökan eller per post kommer att returneras utan behandling.

Ansökningar gjorda med saknade, felaktiga dokument eller efter tidsfristen kommer inte att behandlas. De som inte skickar sina dokument helt och felfritt förrän ansökningsfristen inte kommer att kunna gå på tentamen. Institutet kommer inte att ha något ansvar gentemot dem som inte kan gå på tentamen på detta sätt.

D - ÖVRIGA DOKUMENT

1 - Original eller certifierad kopia av inlärningsdokumentet eller utgångsdokumentet som indikerar att han har gått examen från officiella och privata konservatorier eller skolor med en musikavdelning eller fått specialmusikutbildning,

2 - Skriftlig CV med Turkiska ID-numret.

3 - Formulär för arbetsbegäran på företagets webbplats

E - SÄRSKILDA VILLKOR

1- Kandidater måste komma till tentamen med sina pianister. Kandidaterna är skyldiga att komma med sina egna instrument, förutom slående instrument-tympani och harpa.

2- Kandidaterna måste ta med repertoarlistan (10 vardera) relaterade till de verk de kommer att spela i tentamen.

F - EXAMPLASS

Examen kommer att hållas i Presidential Symphony Orchestra Concert Hall på Talatpaşa Bulvarı No: 38 ALTINDAĞ / ANKARA.

G - EXAMENSDATUM

Tentamen börjar kl 05:08 den 2020/10/00 och beroende på antalet ansökningar som ska göras för tentamen, vilken dag kommer de att göra tentamen enligt examensdatum och kandidaternas grenar. www.guzelsanatlar.ktb.gov.t är ve www.cso.gov.t är kommer att meddelas kl.

Kandidater måste vara närvarande på den plats där de kommer att göra tentamen minst en halvtimme före tentamen och med dem, Entrédokument, foto och godkänt identitetsdokument (identitetskort, körkort eller pass), repertoarlista (10 vardera) om det arbete som ska spelas i tentamen Originalen till de dokument som skickats av dem i en interaktiv miljö (original eller certifierad av institutionen som indikerar att de har utexaminerats från officiella och privata konservatorier eller musikavdelningar eller fått särskild musikutbildning, en skriftlig CV på myndighetens webbplats, inklusive TR-identitetsnummer). form med en våt signatur) och tre fotografier på 4.5 x 6 cm. Kandidaterna måste ta tentamen i ordning på kandidatnummer.

H - EXEMMETOD

Examen hålls på ett praktiskt sätt. Enligt grenarna kommer examen att göras enligt följande:

1 - Kandidater som tar examensexamen för orkesterstränginstrument måste framgångsrikt spela följande verk:

a) En studie efter eget val,

b) En valfri sonata (med piano).

c) En konsert efter eget val (med piano) (Piano är inte ett krav för kontrabas.)

d) Avkryptera ett orkesterstykke eller verk som ska väljas av tentamen.

2 - Kandidater som kommer att ta examen för blåsinstrumentets godkännande måste framgångsrikt spela följande verk:

a) En studie efter eget val,

b) En valfri sonata, eller en konsert eller ett stycke (med piano)

c) Gam

d) Avkryptera ett orkesterstykke eller verk som ska väljas av tentamen.

3 - Kandidater som går in på godkännandeexamen för slaginstrument måste spela följande verk framgångsrikt:

a) Timpani, Glockensipiel, Xiliphon i viss utsträckning verk som de valt för piano och alla trumgruppinstrument,

b) Avkryptering av de orkesterverk som valts av tentamen.

Kandidater som tar examen på Harp måste lyckas spela följande verk:

a) En studie efter eget val,

b) En egen sonata efter eget val,

c) En konsert efter eget val,

d) Avkryptering av ett orkesterstykke eller verk som ska väljas av tentamen.

I - UTVÄRDERING AV EXAMENTET OCH SORTER AV SUCCESS

För att betraktas som framgångsrika i antagningsproven måste det genomsnittliga poängmedlet som ska ges av examenskommissionen ha 100 heltal över 70. Genomsnittet av poäng som uppnåtts i tentamen i fråga avgör den totala framgångsordningen. De som får minst 70 fulla poäng som medelpoäng anses vara framgångsrika. Enligt den genomsnittliga poängen som erhållits från nämnda tentamen kommer utnämningen att göras från det högsta, och antalet lediga tjänster som tillkännages kommer att anses vara framgångsrika för kandidatens examen. Övrig

Att ha en poäng på 70 eller högre för kandidater är inte en rätt att utses till personalen. Bland vinnarna föredras de som har avslutat yrkesutbildning och de som är yngre i fall av jämlikhet.

En suppleantlista kan tillkännages lika mycket som antalet lediga platser som ska utses. Om det finns de som inte kan utnämnas eller avbrytas från de huvudmedlemmar som har godkänt examen, kan en möte göras bland de alternativa kandidaterna för att lyckas. Rättigheterna på reservlistan upphör att gälla i slutet av det första året från examensdagen, om en ny tentamen hålls för samma personaltitel före utgången av denna period, dagen för tillkännagivandet av denna tentamen.

I - MEDDELANDE AV EXAMENTRESULTATEN

Listan över examensvinnare är www.cso.gov.t är ve www.guzelsanatlar.ktb.gov.t är Det kommer att tillkännages på internetadresserna, och ingen skriftlig eller skriftlig anmälan kommer att göras till kandidaten för permanenta och ersättande praktikanter. De som visar sig ha gjort falska uttalanden under eller efter tentamen kommer inte att utses genom att göra tentamen ogiltiga.

För de frågor som inte ingår i detta tillkännagivande tillämpas de relevanta bestämmelserna i presidentens symfoniorkesterförordning publicerad i officiella tidningen 28/01/1970 och numrerade 13411.

För detaljer om annons KLICKA HÄRVar den första att kommentera

Yorumlar