Kollektivtrafik gratis för studenter att ta YKS-tentamen i Sakarya

Kollektivtrafik till studenter som tar Yks-examen i Sakarya är gratis.
Kollektivtrafik till studenter som tar Yks-examen i Sakarya är gratis.

Ett uttalande gjordes om försiktighetsåtgärder som skulle vidtas före YKS 27-28 juni, lördag och söndag. Våra kollektivtrafikfordon körs normalt före och efter tentamen och alla studenter som visar sina examensdokument kommer att kunna dra nytta av gratis. "


Sakarya Metropolitan Municipality gjorde ett uttalande om de åtgärder som ska vidtas före examen för högskolor, som kommer att hållas på lördag 27-28 juni och söndag. I uttalandet som gjordes före tentamen under två sessioner, "Bygg-, infrastruktur- och miljöarbeten som genomförs i hela staden kommer att stoppas av vår Metropolitan Municipality och SASKİ före YKS, som kommer att hållas i 27 sessioner på lördag och 28 juni. Våra kollektivtrafikbilar fungerar normalt före och efter tentamen och alla studenter som visar sina examensdokument kommer att kunna dra nytta av gratis. Våra polisteam kommer att vara på tjänst för att inte uppleva någon negativitet. Förfrågningar kan vidarebefordras på telefonnumret SASKİ ALO 2 och Solution Desk ALO 185 angående de problem som kan uppstå. Vi förväntar oss känslighet från alla våra medborgare för att använda kollektivtrafik och önskar alla studenter som kommer att uppleva spänningen i tentamen. ”Var den första att kommentera

Yorumlar