Infrastruktur för signaliseringssystem mellan Kayaş Lalahan Anbudsresultat

Infrastruktur av signalanläggningen mellan kayas lalahan
Infrastruktur av signalanläggningen mellan kayas lalahan

TCDD 2 Regional Directorate Kayaş (East) Output saxar, Lalahan (West) Output Signalingssystem Infrastruktur mellan utgångssaxar


Konstruktion av signalsystemets infrastruktur för det turkiska statliga järnvägssektorn Enterprise TCDD 2. Direktoratet för regionala inköp (TCDD) mellan Lalahan (West) Exit Sax från TCDD 2020 Regional Directorate Kayaş (East) Exit Sax med en ungefärlig kostnad på TL 229573/3.999.262,34 KIK. TPZ YAPI İNŞAAT HAFRİYE LTD vann anbudet med ett bud på 2.

Anbudet täcker infrastrukturen för signaleringssystemets verk mellan Kayaş (östra) utgångssaxar och Lalahan (västra) utgångssax. Arbetets varaktighet är 180 (hundra och åttio) kalenderdagar från platsleveransen.Var den första att kommentera

Yorumlar