Hur får man Permi från TCDD-personalsida?

Hur får man tillstånd från tcdd-personalsidan
Hur får man tillstånd från tcdd-personalsidan

Hur får man Permi från TCDD Personal Page ?; Vi har sammanställt för dig hur du gör permi-procedurer från TCDD-personalsidan. Du kan utföra permi-operationen genom att följa stegen i artiklarna och bilderna nedan.


Republiken Turkiets statliga järnvägar (TCDD) från personalens personliga sida, klicka på CHF-modulerna när portalsidan genom att logga in på TCDD-sidan "KK" öppnas.

Gratis resedokument (Permi) skapas med hjälp av sidan som öppnas. Dessa steg
Det är som följer;

 1. steg: Klicka på "PERMI" -sidan i den övre fältet på den personliga "KKY" -skärmen som visas på skärmen.
 2. steg: Personen som reser bestäms och knappen "ok" trycks in. När personen som reser utses till sig själv, hustru eller barn, visas ordningen för barnets tillståndskod genom att klicka på knappen på barnet för att köpa en biljett till ditt barn, och personen vi vill köpa biljetten väljs. (Om det valda barnet inte har tillståndsrätt kommer en varning att ges.)
 3. steg: Valet görs genom att klicka på den permanenta personalen "permityp" (personal som omfattas av listan nummer 1) i rutan för godkännandeinformation och klicka på 11, Position / YHT Economy One Way Permit, om personalen är anställd (med förbehåll för den 1: e skalan).
 4. steg: I riktning mot Permi klickas på avgångsknappen där tåget först rör sig.
 5. steg: Avresvägen klickas en gång i ruttavsnittet. Klicka på den dubbla rutan som öppnas i den klickade fliken.
 6. steg: Det är stadiet att markera tågets startpunkt i systemet; Fliken kommer upp för att begränsa värdefältet. På fliken skrivs avgångsnamnet i definitionsavsnittet med en stor bokstav och Enter-tangenten trycks ned.
 7. steg: När koden anländer till avgångsplatsen väljs processen genom att klicka på koden och trycka på enter.
 8. steg: Det skickas till ankomstrutan och samma åtgärder vidtas. Om du vill lägga till ett stopp väljs första stopp och andra stopp på samma sätt.
 9. steg: Om det inte finns något misstag efter att ha kontrollerat de önskade platserna, sparas den första riktningen (Avresa) genom att klicka på spara-knappen. Samma process (Return) görs i den andra riktningen.
 10. steg: När du har klickat på spara-knappen klickar du på skapa-knappen för att få ett returtillstånd och samma åtgärder görs. Destinationen för avgångsrutten måste vara returruttens avgångspunkt.

Hur får man tillstånd från tcdd-personalsidan Hur får man tillstånd från tcdd-personalsidan Hur får man tillstånd från tcdd-personalsidan Hur får man tillstånd från tcdd-personalsidan Hur får man tillstånd från tcdd-personalsidan Hur får man tillstånd från tcdd-personalsidan Hur får man tillstånd från tcdd-personalsidan Hur får man tillstånd från tcdd-personalsidan1 Kommentar

 1. Låt tcdd veta att det inte finns något tillstånd när han går i pension ... det fanns tidigare utomstående. Cheferna skyddade inte pensionärens rätt att tillåta eftersom han var psykisk och psif.

Yorumlar